Instagram Petra Dugandžić
DIRLJIVA ČESTITKA

Sedma nije krizna za domaću glumicu: Pokazala nikad viđene fotografije s vjenčanja

Nakon što su se 2011. upoznali na tulumu za Noć vještica, hrvatska glumica Petra Dugandžić i njezin suprug Saša Vranković zaljubljeni su kao nikada. Za sedmu godišnjicu braka, Petra je Saši posvetila dirljivu čestitku na Instagramu te objavila fotografije s njihovog vjenčanja.

Hrvatska televizijska i kazališna glumica Petra Dugandžić (42) i njezin suprug Saša Vranković nerazdvojni su i nakon sedam godina braka. Petra je suprugu na Instagramu posvetila dirljivu čestitku uz nikad viđene fotografije s vjenčanja 2012.

"Sedam! Samo sedam? Možemo zbrajati i oduzimati svašta - ja imam više kilograma, ti nešto manje, nađe se i koja sijeda ili bora više, ali ono što ne znam prebrojati jest koliko sam ti puta rekla ili imala razlog reći hvala u ovih 2555 dana. Sretna nam! Volim te najviše!", napisala je glumica, najpoznatija po ulozi u domaćim serijama "Villa Maria", "Najbolje godine" i "Larin izbor", a trenutačno je na turneji s predstavom "Ništa ljubav, samo seks".

Par se upoznao 2011. na tulumu za Noć vještica u zagrebačkom klubu Katran i od tad su nerazdvojni. Njihovo vjenčanje bilo je zaista nezaboravno - zavjete su razmijenili u balonu, 1000 metara iznad zemlje. Cijeli obred odisao je vintage atmosferom, a u takvom stilu je bio i Petrin vjenčani outfit. Dok je Saša bio u klasičnoj crnoj, glumica je odjenula čipkastu vjenčanicu koja je sezala malo iznad koljena, vintage cipele na petu i krem krzneni kaput.

Kako je s njima u balonu tad bila jedino matičarka, par je odlučio obnoviti zavjete četiri godine kasnije u Crkvi sv. Eufemije u Rovinju, a vjenčanje je bilo u posebnom boho stilu.

Linker
22. travanj 2024 14:43