imala je sreće!

Sekunda je bila dovoljna: Rebel Wilson pozirala na Times Squareu pa izbjegla nezgodu

Glumica je u ‘devetom oblaku‘ dok čeka izlazak dugo iščekivane komedije Senior Year, a otkrila je nevjerojatan način na koji je film bio počašćen.

Popularna američka glumica, Rebel Wilson podijelila je na društvenim mrežama video isječke na društvenim mrežama tijekom posjeta u New York te otkrila svojim obožavateljima da se film promovira putem jumbo plakata na Times Squareu.

Objavila je snimku na kojoj pozira uz plakat na prometnim ulicama, a u jednom trenutku je izbjegla prometnu nezgodu. Naime, dok je širila ruke i plazila jezik prema plakatu, pojurila je natrag na nogostup kako bi izbjegla policijski automobil koji je naišao.

"Kad vidiš svoj jumbo plakat na Times Squareu", napisala glumica je ispod video isječka te izazvala reakcije obožavatelja koji su se odmah zabrinuli.

"Još da te policija uhvatila zbog trčanja, to bi bilo urnebesno", komentirala je jedna od njezinih prijateljica, a jedan obožavatelj je dodao: "Djevojko čuvaj se! Trebamo te živu i zdravu jer želimo gledati još tvojih filmova!"

Čitajte i: Hrvat s holivudskom karizmom: Davor Tomić strastveni je sportaš koji se posve slučajno zaljubio u - glumu

Mnogi su ipak proslavili njezin veliki trenutak, a jedan od njezinih kolega iz Senior Year-a komentirao je: "Nitko to ne zaslužuje više od tebe!!!!" Drugi je također napisao: "Volimo te Reb!" a još nekoliko ju je kolega pohvalilo pljeskom i emotikonima srca.

Inače, Senior Year je nadolazeća američka komedija koju je režirao Alex Hardcastle prema originalnom scenariju Andrewa Knauera, Arthura Piellija i Brandona Scotta Jonesa. Film bi trebao biti objavljen 13. svibnja 2022. na Netflixu.

Osim toga, simpatična glumica je nedavno otputovala u Sjedinjene Američke Države nakon što je neko vrijeme provela u svojoj voljenoj Australiji, gdje je bila na otvorenju Rebel Theatrea u Sydneyu.

"Ne mogu vjerovati da postoji kazalište koje su nazvali po meni! Ovo je nevjerojatno", podijelila je uz nekoliko svojih fotografija s uzbudljivog događaja, gdje je pozirala u šik krem ​​odijelu te je otkrila fanovima da će prva predstava koja će se igrati na tom mjestu biti The Deb.

Linker
19. travanj 2024 16:20