Getty Images
LJESTVICA POPULARNOSTI

Selena Gomez je najpopularnija osoba na Instagramu 2016. godine

Selena Gomez je u 2016. bila najpopularniji celebrity na Instagramu, pratilo ju je više od 103 milijuna ljudi. To je više od bilo kojeg drugog korisnika, jedini više followera ima sam Instagram.

Uz to što se može pohvaliti najvećim brojem followera, ona je imala i osam od deset fotografija koje su prikupile najviše lajkova i sedam od deset najpopularnijih celebrity videa. Na drugom je mjestu Taylor Swift koja ima nešto manje od 94 milijuna followera. Zanimljivo je da je ona 2015. bila na prvom mjestu, ali Selena Gomez ju je prestigla u godinu dana. Iza nje slijede Ariana Grande, Beyonce i Kim Kardashian.

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

Ovo se sve podaci koje je objavio Instagram u svojem godišnjem izvještaju gdje su istaknuli da su najuspješniji korisnici poznate mlade žene. O tome zorno svjedoči i podatak da je megapopularni nogometaš madridskog Reala Cristiano Ronaldo tek na šestom mjestu što ga čini muškarcem s najviše followera.

Halloween je dan koji se najviše puta pojavio na Instagramu, a najkorišteniji emoji bio je, predvidljivo, srce. Kada je američka glazba u pitanju, najviše se govorilo o hip-hopu, a događaji koji su „povukli“ najviše objava na Instagramu bili su smrt Davida Bowieja i žalovanje za Princeom.

Linker
18. travanj 2024 15:44