Nerijetko je bračni par uživao i u zajedničkim izlascima
 Tomislav Krišto / Hanza Media
Čak ju je i suprug javno komentirao

Selfie iz auta: Doris Pinčić Rogoznica izazvala val komentara kad je izbliza pokazala bore na čelu

Tisuće lajkova i nebrojeno komentara zaradila je voditeljica i glumica Doris Pinčić Rogoznica kad je objavila selfie svog lica snimljenog sasvim izbliza, dok ga obasjava sunce.

Zadarska glumica i voditeljica, supruga i majka dvoje djece, u rujnu je navršila 30 godina života. I dok mnogi govore da se starenja ne boje, ali svoje bore na fotografijama provlače kroz filtere, Doris Pinčić Rogoznica pokazuje ih bez zadrške. Štoviše, posljednju je fotografiju na Instagramu objavila upravo zbog vidljivih bora na čelu, te je to i naglasila u opisu: 'Sunce, bore na čelu, selfie, skoro pa pjesmica', napisala je.

Treba li reći kakvu je lavinu komentara pokrenula? Čak joj se javio i suprug Boris Rogoznica, glazbenik, koji je u šali rekao da je 'mogla malo botoksa ubrizgat'. Doris mu je na to odgovorila: 'Samo ti ubrizgavaj'.

Jednoj je pratiteljici Doris napisala i 'Meni je baš fora kad ti život piše na koži'. Pokupila je tisuće i tisuće lajkova, a u komentarima je gotovo svi podržavaju i hvale ne samo njezin izgled, već i ovaj dobrodošao potez u vrijeme kad su osobito žene previše opterećene borbom protiv prirodnog starenja.

View this post on Instagram

Sunce Bore na celu Mašna Selfie Skoro pa pjesmica

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

 

Linker
04. ožujak 2021 17:20