Selma Blair snimljena kako ovog ponedjeljka odlazi u studio
 Profimedia, AKM-GSI
Suočavanje s dijagnozom

Selma Blair o teškim danima: 'Kod kuće ostajem u suzama jer žalim za stvarima koje sam uzimala zdravo za gotovo'

Duge četiri godine borila se poznata glumica s depresijom i alkoholizmom,a kada je napokon dobila bitku protiv svojih demona, shvatila je da ima puno ozbiljniju dijagnozu. Liječnik joj je rekao da boluje od kronične upalne bolesti središnjega živčanog sustava.

'Imam multiplu sklerozu. Invalid sam. Ponekad padnem. Stvari mi ispadaju iz ruku. Sjećanja su mi maglovita..., a moja lijeva strana traži upute pokvarenog GPS-a za smjer kretanja', napisala je nedavno Selma Blair na svojem Instagramu i tako objavila svoju dijagnozu za koju je doznala u kolovozu ove godine.

46-godišnja glumica godinama je ignorirala simptome, nije ih shvaćala ozbiljno sve dok nije pala pred prijateljem koji ju je natjerao da otiđe na liječnički pregled. Od neizlječive bolesti pretpostavlja da boluje najmanje 15 godina.

Studio City, CA  - *EXCLUSIVE* Selma Blair stops for a coffee in Studio City walking with a cane she recently revealed that she has multiple sclerosis.

Pictured: Selma Blair

BACKGRID USA 22 OCTOBER 2018, Image: 392192416, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Dan zahvalnosti provela je kod kuće, a u mislima joj je, priznaje, kaos.

'Ostala sam doma i suze su same došle, ali shvatila sam da imam toliko stvari za biti zahvalna. Moram priznati da žalim za mnogo toga. Uglavnom su to stvari koje sam uzimala zdravo za gotovo. Nekada sam bila mama koja je bila sjajna u gimnastici i sa svojim sinom sam mogla kao od šale napraviti zvijezdu, a sada to više ne mogu raditi. Što učiniti kad je vijest stara, ali opet utječe na naš život u velikoj mjeri'', napisala je u emotivnom statusu glumica.


instagram

Linker
19. travanj 2024 23:17