Prinova u obitelji

Šest mjeseci nakon rođenja sina, stigla im još jedna beba: Baldwin i supruga odlučili se na surogat majku?

Alec i Hilaria Baldwin nisu otkrili jesu li prinovu posvojili ili ju je donijela na svijet surogat majka, no kako god bilo, glumac i trenerica joge uživaju u mnogočlanoj obitelji.

Američkom glumcu Alecu Baldwinu i njegovoj supruzi Hilariji ispunila se žarka želja. Tek šest mjeseci nakon što im se rodilo peto dijete, sinčić Eduardo, povećali su obitelj za još jednog člana. Sretnu vijest podijelili su na Instagramu: njihovo četvero veće djece pozorno motri usnulu bebu u naručju 37-godišnje fitness trenerice i malog brata, a jedini komentar 62-godišnjeg glumca i njegove supruge su srce i brojka sedam ispisani ispod fotografije.

Čitajte i: Stigao sin! Nakon najveće tragedije, ponovno slave: Alec i Hilaria Baldwin dočekali i peto dijete

Budući da se glumcu u bivšem braku s Kim Basinger rodila kćer Ireland (25), dok je s trenericom joge dobio djevojčicu Carmen Gabriele (7) te sinove Rafaela Thomasa (5), Leonarda Angela (4), Romea Alejandra (2) i Eduarda, u svoju mnogočlanu obitelj pribrojili su i njegovu odrasla kćer.

Čitajte i: Tri mjeseca nakon petog poroda izgleda fenomenalno: Ni slomljeni gležanj nije ju usporio

Kako je prinova stigla nedugo nakon Eduarda, rođenog u rujnu 2020., nagađa se da je bebu čije ime nije otkriveno, rodila rodila surogat majka ili je posvojena. Na taj korak glumac i njegova supruga zacijelo su se odlučili zbog dva spontana pobačaja 2020. koji su ih zadesili prije nego što je na svijet došlo njihovo peto dijete. Budući da silno uživaju u mnogočlanoj obitelji, možda će je, tko zna, u dogledno vrijeme povećati za još jednog člana?

image
Dugi niz godina par je u stabilnom i sretnom odnosu.
THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Linker
19. travanj 2024 06:39