Profimedia, Pacific coast news
Vrući poljupci

Šest mjeseci od rastave oboje su pronašli nove ljubavi

Bivši supružnici Channing Tatum i Jenna Dewan nakon rastave ponovno su sretni u ljubavi. On se zaljubio u pjevačicu, a ona u glumca.

Čekajući stol u meksičkom restoranu u Palm Springsu, Jenna Dewan (37) i njezin novi izabranik Steve Kazee (43) bili su na sedmom nebu. Par je izmjenjivao nježnosti ne obraćajući pažnju na fotografe. To se dogodilo nakon samo pola godine jer u travnju ove godine u zajedničkoj izjavi Jenna Dewan i Channing Tatum (38) objavili da se rastaju nakon devet godina veze.

PREMIUM EXCLUSIVE: New couple Jenna Dewan and her boyfriend Steve Kazee are spotted outside kissing, laughing and hugging each other while waiting for their table at a Mexican restaurant in Palm Springs. Palm Springs, California - Friday November 2, 2018., Image: 393906815, License: Rights-managed, Restrictions: N, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Pacific coast news
Profimedia, Pacific coast news

PREMIUM EXCLUSIVE: New couple Jenna Dewan and her boyfriend Steve Kazee are spotted outside kissing, laughing and hugging each other while waiting for their table at a Mexican restaurant in Palm Springs. Palm Springs, California - Friday November 2, 2018., Image: 393906754, License: Rights-managed, Restrictions: N, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Pacific coast news
Profimedia, Pacific coast news

'Puni ljubavi, odlučili smo se razići kao par. Prije puno godina iskreno smo se zaljubili i imali smo predivno zajedničko putovanje. I dalje se volimo, no ljubav je predivna avantura koja nas vodi u različitim pravcima. U korijenu problema ne nalaze se nikakve tajne ni uzbudljivi događaji - mi smo samo prijatelji koji su shvatili da je stiglo vrijeme da se razdvojimo i pomognemo jedan drugome da proživimo najispunjeniji i najsretniji život. Još uvijek smo obitelj i predani roditelji našoj Everly. Nećemo davati komentare nakon ovoga, i zahvaljujemo vam na poštivanju privatnosti naše obitelji. Šaljemo vam mnogo ljubavi', napisali su.

WESTWOOD, CA - FEBRUARY 01: Actor Channing Tatum and actress Jenna Dewan-Tatum attend Universal Pictures' 'Hail, Caesar!' premiere at Regency Village Theatre on February 1, 2016 in Westwood, California.
<P>
Pictured: Channing Tatum, Jenna Dewan, Jenna Dewan Tatum
<B>Ref: SPL1219469  020216  </B><BR/>
Picture by: @Parisa<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
@Parisa
Channing Tatum i Jenna Dewan

On je utjehu pronašao u pjevačici Jessie J koja izgledom neodoljivo podsjeća na njegovu bivšu suprugu, a njoj je dosta skrivanja te želi da svi saznaju da ljubi tajanstvenog Stevea.

Getty

Unatoč tome što je njihova ljubavna priča bila poput najromantičnijih holivudskih scenarija, već su si našli zamjenu. Upoznali su se na snimanju plesnog filma 'Step Up' u kojem se glumili zaljubljeni par, a kemija koja je oduševila gledatelje zaista je bila stvarna jer su se mladi glumci na setu zaljubili. No, čini se, i njihova čarobna ljubav imala je rok trajanja, pa su sad oboje spremni za nove izazove.

Linker
20. travanj 2024 14:06