Profimedia, Capital pictures
SVAKI RAZVOD NOSI POSLJEDICE

Sestre Ecclestone glamurozne i u sudnici: Petra dobila skrbništvo nad djecom

Bogate nasljednice vlasnika Formule 1 Bernieja Ecclestonea i Riječanke Slavice Radić, 29-godišnja Petra i njezina četiri godine starija sestra Tamara, ujedinjenim su snagama stigle na sud u Londonu.

Sud Petra Ecclestone pohodi još od prošle jeseni, kada je pokrenula brakorazvodnu parnicu od sada već bivšeg supruga, poduzetnika Jamesa Stunta. 'Nakon svih saslušanja, određujem da će djeca živjeti s njihovom majkom, gospođicom Ecclestone i naknadno ću odrediti koliko vremena mogu provoditi s ocem', zaključio je sudac u Londonu. JStunt nije bio nazočan.

Obje su sestre na sud došle u svom glamuroznom stilu, Petra u kaputu boje devine dlake, košulji s uzorkom leoparda i crnoj olovka-suknji, a Tamara je bila elegantna u crnim hlačama, kardiganu boje bijele kave te crnom kaputu. S njima je bila i Tamarina kćerkica Sophia. Na sudu se pojavio i Petrin i Tamarin otac Bernie koji je nakon presude za DailyOnline izjavio da je James 'idot'.

Petra je nakon izlaska iz sudnice napokon slavila - dobila je skrbništvo nad djecom, može se slobodno vratiti u SAD, odnosno Los Angeles gdje ima vilu, a Jamesu mora omogućiti povremeno viđanje djece. Par je u braku dobio troje djece, danas četverogodišnju Laviniju te dvogodišnje blizance, sinove Jamesa Jr i Andrewa.

Tamara and Petra Ecclestone with her niece Sophia at The Holborn Family Court for the Ecclestone Divorce Case in London, England on January 30, 2018, Image: 361897752, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Capital pictures
Profimedia, Capital pictures

Linker
19. travanj 2024 21:04