Livio Andrijić
odvijala se prava drama

Severina na presici šokirala javnost: 'Aleksandra su zlostavljali, više ne želi ići u školu'

Na press konferenciji organiziranoj povodom regionalne turneje pjevačica Severina je sve šokirala kad je odjednom počela govoriti o zlostavljanju u školi koje je doživio njezin sedmogodišnji sin Aleksandar.

- U petak se dogodio incident u školi u koju ide moje dijete gdje su ga dva sata zadržavali i nisu puštali jer ja osobno nisam mogla doći po njega nakon nastave. Učiteljice su ga zaključale i doživo je traumu. S obzirom na to da nitko osim mene ne može odvesti dijete iz škole, meni se kao majci onemogućuje da radim svoj posao, a jedina sam majka koja ne može biti bolesna - kazala je između ostalog Severina i naglasila da Aleksandar više ne želi ići u školu.

"Ovo sam podijelila s vama kao majka i zaposlena žena koja ima probleme kao i svi zaposleni ljudi u ovoj zemlji, a otac je uz pomoć jednog dijela sustava, na sumnjive načine pokušao uzeti moje dijete i onemogućiti mi obavljanje posla".

Livio Andrijić

Severina je press konferenciju održala usuret svojoj velikoj regionalnoj turneji 'The Magic Tour', a s njom su bili i suradnici koji su sada službeno predstavljeni.

Medijska borba splitske pjevačice i poduzetnika traje godinama, a nedavno je na naslovnici Telegrafa osvanula naslovnica kojom je Severina optužena da pokušava ubiti Milana. "U sudskoj borbi za svoje dijete, od njegova oca dobila sam, pored do sada raznih epiteta i postavljanih 'dijagnoza', i neslužbeni status 'ubojice u pokušaju' oca djeteta...Da nije žalosno, bilo bi tragikomično čime se sve pojedinci služe u tzv. borbi na sudu", napisala je tada na Instagramu pjevačica.

Linker
23. travanj 2024 07:32