Tomislav Krišto / Hanza Media
borit će se do kraja

Severina u prvom intervjuu nakon odluke suda: 'Kad je Aleksandar bio mali, nisam imala ovakvih problema kao sada jer ga otac i nije htio viđati'

U prvom velikom intervjuu nakon što je sud odlučio da će njezin sedmogodišnji sin većinu vremena provoditi s ocem, koji je dobio pravo i da samostalno odlučuje o njegovom zdravlju i obrazovanju, Severina priznaje kako ovako nešto nije očekivala, ali i da se nakon ovoga ničega više ne boji.

Slučaj koji posljednjih dana cijela Hrvatska prati napokon je komentirala i pjevačica Severina koja je u ekskluzivnom intervjuu za Jutarnji list priznala da ju je sudska odluka šokirala, ali i da je taj šok cijelo vrijeme skrivala od svojeg sina, kojeg je morala pripremiti na to da će se od sada mnogo rijeđe viđati zbog privremene sudske odluke prema kojoj dijete većinu vremena živi s ocem, na adresi koja nije definirana.

- Sutkinja nije prihvatila nijedan dokazni prijedlog koji su predlagali moji odvjetnici, pa ni kad je posebna skrbnica i sama priznala u svom iskazu da nije vidjela dijete dvije godine, ali je uvažila njezine preporuke - kaže Severina Kojić i priznaje da se bojala nakon zadnjeg ročišta, ali ovo nije očekivala.

- Ali, sada me više ničeg nije strah. U životu sam doživjela dosta stvari zbog kojih sam se najčešće sramila zbog drugih, rijetko zbog sebe. Ali, to je život i ovo je također jedno veliko iskušenje koje ću svakako izdržati jer mom djetetu trebam onakva kakva ja jesam, a to je dobra, zdrava i prisebna majka, bez obzira na to što piše u toj presudi - priznaje Severina i dodaje kako je sutkinja preotvorila raspravu zbog incidenta koji se dogodio u školi "Matija Gubec".

- Učinila je to kako bi me ustvari optužila da dijete nisam vodila u školu u kojoj su ga vukli za ruku zbog čega je i nekoliko liječnika u svojim nalazima napisalo da dijete ne treba ići u tu školu. Sad se to sve hoće zataškati i umjesto da se netko pozabavi tom školom, u kojoj se dogodilo još sličnih slučajeva, sutkinja je povjerovala u igru na relaciji Centar za socijalnu skrb Maksimir - Osnovna škola ‘Matija Gubec’ i na taj način sam perfidno odstranjena iz obrazovanja djeteta s obrazloženjem da ne vodim dijete u školu. Školu ne mogu promijeniti jer mi otac djeteta za to ne da suglasnost. Škola pripada Gradu Zagrebu i šef ravnateljice škole je Milan Bandić. I Poliklinika za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba je također pod Gradom Zagrebom, a oni su također svašta pisali o meni. To je hobotnica kojoj se mora otkinuti glava, jer ovo je nemoguće - govori pjevačice i dodaje kako je Milan Popović poduzeo sve, od praćenja do PR-ovaca koji su ga trebali dobro pozicionirati u javnosti.

- Rekao je da se sa mnom bavi pet sati dnevno. Shvaćate li o kakvom se čovjeku radi? On je opasan, ali je sutkinja još opasnija i treba je smijeniti - govori Severina za Jutarnji list i dodaje da ne želi ni pomisliti što bi tek bilo da nije poštovala odluke suda. Severina je u intervjuu napomenula i da Milan Popović svoje dijete prvih godinu dana uopće nije vidio, nije želio doći na njegovo krštenje, a kada je sud odredio da svaki drugi vikend može viđati sina kad je on imao tri godine, Milan se punih pet mjeseci nije pojavljivao.

- Napravila sam jednu odličnu stvar jer sam pobjegla iz takvog odnosa. Kad je Aleksandar bio mali, nisam imala ovakvih problema kao sada jer ga otac i nije htio viđati. Tada je znao da me boli to što ne želi viđati svoje vlastito dite. I ja zahvaljujem svom suprugu što se pojavio jer tek kad se pojavio Igor, pojavio se i Aleksandrov otac. On financira udrugu za ravnopravno roditeljstvo. Gdje je sad ta udruga, jer ovo nije ravnopravno roditeljstvo, ovo je čupanje djeteta iz jedne obitelji - kaže Severina za Jutarnji list.

Linker
19. travanj 2024 19:56