MARKO TODOROV/CROPIX
BEZ DLAKE NA JEZIKU

Severina ‘zapalila‘ društvene mreže: Nije ostala dužna protivnicima cijepljenja zbog čega mnogi slave njezin pothvat

Zbog fotografije s torbicom na kojoj piše ‘vaccinated and ready to mingle‘ pjevačica je zaradila mnogo kritika, ali i pohvala. A najzabavnije je to što kritičarima nije ostala dužna.

Zbog fotografije s torbicom na kojoj piše ‘vaccinated and ready to mingle‘ pjevačica je zaradila mnogo kritika, ali i pohvala. A najzabavnije je to što kritičarima nije ostala dužna.

Glazbenica Severina ne libi se na društvenim mrežama iskazati stav o brojnim temama u društvu, pogotovo o trenutačno onoj o kojoj se najviše raspravlja - cijepljenju. Nakon što su voditelj Zoran Šprajc, voditeljica i novinarka Iva Šarić te bivši nogometaš Ivica Šurjak nosili majice s natpisom "vaccinated", Severina je otišla korak dalje i još jednom popularizirala modne dodatke s porukom.

Pozirala je s torbicom na kojoj piše "vaccinated and ready to mingle" što su neki njezini obožavatelji pozdravili, a drugi se s time zgrozili što su javno iskazali u komentarima ispod fotografije. S

everina im nije ostala dužna, a njezin je sarkazam vidljiv iz svakog komentara, što posebno zabavlja publiku na Twitteru koja je izdvojila njezine najbolje komentare.

"Super fotka, ali torbica je velika greška", jedan je od komentara, a Severina je na to odgovorila: "Ne, vi ste greška, a torbica je samo torbica". U komentarima je mnogo teoretičara zavjera, a ona im je također uzvratila na njihov način.

"Covid ne postoji, zemlja je ravna ploča, internet ne postoji te ni ovo naše dopisivanje nije stvarno jer je sve osmislio Bill Gates, pametnom dosta, a vi ste pametni", napisala je. Jednoj od pratiteljica je napisala neka cijepi baku te konstatirala kako ju za nju osobno nije briga.

image

Severina Vučković

DARKO TOMAS/CROPIX

Čitajte i: Severina Vučković ekskluzivno o borbi dugoj 20 mjeseci: 'Aleks se vraća, kuvam mu paštašutu'

Objavom je ukazala i na još jednu bitnu stavku, a riječ je o promociji humanitarnog koncerta "Želim život", koji ni ove godine zbog pandemije koronavirusa neće biti na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu, već će se emitirati 18. prosinca na Novoj TV, a gledatelji će novac moći donirati putem poziva. Glavni je cilj prikupljanje sredstava za daljnje širenje Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica te stručno usavršavanje mladih liječnika na području hematologije i drugih srodnih specijalizacija.

Linker
26. travanj 2024 02:16