Ranko Suvar / Hanza Media
Najteži dani nisu je spriječili

Severinin glazbeni spektakl u Zagrebu: S publikom molila, posvetila pjesme mami i suprugu

Nakon nastupa u Splitu i Beogradu, splitska glazbenica stigla je i u zagrebačku Arenu u sklopu svoje turneje. Iako su se mnogi pitali hoće li koncert uopće održati nakon cijele drame sa sinom, Severina se popela na pozornicu i oduševila vjerne obožavatelje.

Dok su mnogi njezin nastup u Zagrebu stavljali pod upitnik, Severina je prije nekoliko dana dala do znanja da će se koncert u svakom slučaju održati, a danas - prije nastupa - se zahvalila svima koji su joj pružili podršku i to diljem cijele regije.

- Hvala svim ne samo pametnim i pismenim, nego i oljuđenim koji su i javno pisali o ovome. Hvala Vedrani Rudan, Miljenku Jergoviću, Mirjani Bobić Mojsilović, Neli Vlašić... Slali su mi vaše tekstove kao vjetar u leđa u ovom moru tuge u cijeloj regiji - napisala je Severina na svojem Instagram profilu nekoliko sati prije zagrebačkog nastupa u sklopu regionalne turneje "The Magic Tour", koja je ponovno pravi spektakl.

S riječima večeras samo veselje i ljubav pozvala je svoje obožavatelje da na njezinom nastupu uživaju, a jednako ih je i dočekala u zagrebačkoj Areni, gdje se, čim se pojavila na pozornici, cijelom dvoranom orilo "Seve".

Pjevačica je tako svojim obožavateljima priznala da je njezina mama prati u stopu pa je tako i na koncertu zajedno s njezinim suprugom Igorom Kojićem, a svojoj je mami, koja ne voli njezine nove pjesme, otpjevala stari hit - "Dalmatinka", dok je suprugu posvetila pjesmu "Pogled ispod obrva". U jednom je trenutku započela i molitve ''Oče naš'' i ''Zdravo Marijo'', rekavši da su joj večeras "baš potrebne" dok je cijela dvorana u glas s njome molila.

Od regionalne turneje "The Magic Tour" ostao je još samo jedan nastup - onaj u Ljubljani 21. prosinca.

Linker
25. travanj 2024 00:36