Severina Kojić / Instagram
Uživanje na entu

Severinina blagdanska idila daleko od Hrvatske

Pjevačica svake godine fanove razveseli čestitkom za Božić, no ove ga je odlučila provesti na rajskoj destinaciji - Maldivima, gdje je već jednom bila s bivšim zaručnikom Milanom Popovićem.

Nakon što je izdala novi singl 'Imaš pravo' koji je posvetila svim ženama koje su žrtve bilo koje vrste nasilja, Severina (46) je sa sinom Aleksandrom (5) otputovala na Maldive.

Umjesto klasične čestitke za Božić kojima pjevačica svake godine časti svoje fanove, ove ih je iznenadila fotografijama s rajske destinacije.

Iako je Severini i Aleksandru ovo već drugi posjet Maldivima, ponosna majka i sin nesumnjivo uživaju na predivnim maldivskim plažama baš kao da su prvi put tamo.

"Sanjam bijeli Božić i želja mi se ostvarila", napisala je Severina ispod fotografije na kojoj pokazuje svoju vitku liniju u zanimljivom bijelom badiću sa crnom mašnom. Neizostavan je bio i šešir te sunčane naočale koja pjevačica voli nositi u svim prilikama.

Inače, na Maldive ju je 2011. odveo bivši partner Milan Popović dok su bili na početku veze. Par se i nedugo zatim zaručio, ali su prekinuli samo dvije godine kasnije.

Linker
20. travanj 2024 14:41