Profimedia, Bauer Griffin
PREBOLJELA RAK

Shannen Doherty napokon sretna: 'Nakon dvije godine ćelavosti, imam seksi frizuru'

Ponekad se i zbog najmanje promjene osjećamo kao potpuno nova osoba, a upravo to je iskusila i glumica Shannen Doherty (46). Običan odlazak frizeru za nju je bio mnogo više od toga: nakon dvije godine većinom obrijane glave, glumica napokon ima "seksi parišku frizuru".

Sa širokim osmijehom na licu glumica najpoznatija po ulogama u serijalima "Beverly Hills, 90210" i "Čarobnice" pohvalila se novim izgledom. Pixie rez vrlo je popularan ove godine, ali Shannen Doherty nije ga odabrala zbog toga. Naime, još početkom 2015. dijagnosticiran joj je rak dojke s kojim se borila dvije godine. Sretne vijesti da je u remisiji podijelila je s obožavateljima ranije ove godine, a sada je na svojem Instagram profilu pokazala i novu frizuru – prvu nakon završetka kemoterapija.

- On je najbolji frizer, ali pravo je zadovoljstvo upijanje njegove pozitivne energije. Hvala ti Anh Co Tran za seksi pariški rez. Nakon dvije godine ćelavosti ili izbrijane glave, lijepo je napokon se osjećati malo ženstvenije – napisala je Shannen.

Njezina fotografija zaradila je više od 50 tisuća lajkova, a obožavatelji su je obasipali komplimentima poručujući joj da je nevjerojatno hrabra i snažna. To je potvrdila i ne odustajući od glume: trenutačno snima TV serijal "Heathers"

Linker
19. travanj 2024 05:46