@ParisaMichelle / Splash News
na premijeri nove serije

Shannen Doherty proslavila povratak na male ekrane nakon borbe s teškom bolesti

Nakon tri godine borbe sa zloćudnom bolesti, američka glumica ponovno blista . Osim što je u travnju prošle godine dobila vijesti da je u remisiji, sada je predstavila svoj novi film - i to sa širokim osmijehom na licu.

Shannen Doherty vraća se na male ekrane nakon što se tri godine borila s rakom dojke. 46-godišnja glumica, koja ponovno igra ulogu Heather Duke u rebootu njezinog filma "Heathers" iz 1987., zablistala je na predstavljanju serije u Los Angelesu.

@ParisaMichelle / Splash News

@ParisaMichelle / Splash News

Zvijezda serije "Beverly Hills, 90210" stigla je na crveni tepih u potpuno crnoj kombinaciji koju je začinila velikim naušnicama i zlatnim satom. Shannen Doherty je svoju veliku zdravstvenu bitku cijelo vrijeme dokumentirala na svojem Instagram profilu: rak joj je dijagnosticiran u veljači 2015., nakon čega je prošla mastektomiju, kemoterapiju i radijaciju, a cijelo vrijeme su uz nju bili suprug Kurt Iswarienko i majka Rosa. Ipak, lani u travnju je napokon mogla sa svojim obožavateljima podijeliti da je bolest u remisiji i od tada u potpunosti uživa u svakome trenutku.

Doherty se zahvalila cijeloj ekipi što su joj dali priliku da glumi, iako je imala zdravstvenih problema, a u seriji ima manju ulogu dok su u prvom planu Annalisa Cochrane, Romel de Silva, Adwin Brown i Jeremy Culhane.

Linker
25. travanj 2024 05:48