Mirrorpix/Splash News
NEPOPRAVLJIVI

Sharon Osbourne: Ozzy me varao sa šest žena i svima znam ime!

Brak Sharon i Ozzyja Osbournea ‘valovit’ je i nepredvidljiv baš i poput samog glazbenika. Kad je prošle godine otkrivena njegova afera s frizerkom, odnos poznatog para našao se na velikoj prekretnici, a Sharon ne preza od otkrivanja ‘prljavih’ tajni.

Pjevač pionirske heavy metal grupe Black Sabbath u braku sa Sharon je već 35 godina, a zajedno su prošli najbolje i najlošije dane njegove karijere, borbu s ovisnošću, ali i njegove “ljubavne izlete” i afere. I dok je javnost znala za njih nekoliko, Sharon je prije nekoliko dana u intervjuu za jedan američki magazine izjavila kako je prošlogodišnja Ozzyjeva afera s frizerkom Michelle Pugh samo vrh ledene sante.

Michelle Pugh smiles in Beverly Hills.
<P>
Pictured: Michelle Pugh
<B>Ref: SPL1298469  080616  </B><BR/>
Picture by: Aficionado Group <BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Aficionado Group
Michelle Pugh, ljubavnica Ozzyja Osbournea

- Ona je bila jedna. Uz nju, moj muž me varao s još pet žena, otvoreno je priznala 64-godišnja Sharon dodajući kako zna identitet svake od njih.

- Ruska tinejdžerka, britanska maserka, naša kućna maserka, naša kuharica....,nabrajala je Sharon redom žene koje su nju i Ozzyja zamalo koštale braka.

Višestruko prevarena žena novinarima je otkrila i kako je za jednu od afera doznala tako što joj je suprug poslao mail koji je bio namijenjen ljubavnici, a primila ga je i otvorila dok su zajedno sjedili na kauču.

West Hollywood, CA  - *EXCLUSIVE* Sharon and Ozzy Osbourne do some grocery shopping at Bristol Farms in West Hollywood. Sharon and Ozzy return to their car with a full shopping cart and some help from a store employee, Ozzy smiles for the cameras as Sharon can't be bothered while checking her phone and wallet along the way.

Pictured: Sharon Osbourne, Ozzy Osbourne

BACKGRID USA 19 AUGUST 2017 

USA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.com

UK: +44 208 344 2007 / uksales@backgrid.com

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 345910736, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Sharon i Ozzy Osbourne u šetnji Hollywoodom 29. kolovoza 2017.

Feb. 19, 1982 - San Antonio, Texas, U.S. - OZZY OSBOURNE and his manager, SHARON ARDEN (now his wife SHARON OSBOURNE), leave the Bexar County Adult Detention Center, after he was arrested for urinating on the Alamo Cenotaph., Image: 125086896, License: Rights-managed, Restrictions: * San Antonio Newspapers Rights OUT *, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - Archives
Profimedia, Zuma Press - Archives
Sharon i Ozzy Osbourne, 19. veljače 1982. godine

Scena poput te bilo je nekoliko, ali ona mu je baš sve odlučila oprostiti.

- Nakon što smo prošli sve što smo prošli, poštujemo se i volimo više no ikad. Da, on je grozna osoba i morat će se iskupiti za sve što je napravio, ali ja se bez njega ne mogu zamisliti – zaključila je Sharon Osbourne.

Par je nedavno, na Ozzyjevu inicijativu, obnovio bračne zavjete, i to u Las Vegasu u društvu obitelji i prijatelja.

Linker
18. travanj 2024 05:20