Neodoljivi šarmer

Shawn Mendes i Camila Cabello ponovno zajedno? Zajednička šetnja uz preslatkog retrivera

Nekad sretan par viđen je u parku sa zaigranim ljubimcem pa su se fanovi ponadali da im je zlatni retriver kojeg je nabavio kanadski kantautor ‘pomogao‘ da se pomire.

Preslatki zlatni retriver, ljubimac pjevača Shawna Mendesa (23) izazvao je pomutnju na društvenim mrežama. Otkako je njegov gazda fotografiran kako ga šeta u parku u Miamiju, ne jenjava interes medija za psa i njegovog vlasnika. Stvar je u tome da bi zaigrana maza mogla opet spojiti nekad sretan ljubavni par, kanadskog kantautora i njegovu bivšu djevojku, kubansko-američku pjevačicu Camilu Cabello (24). Bivši partneri prekinuli su u studenom 2021.

Shawn i Camila nedavno su viđeni kako psa šetaju zajedno, o čemu je izvijestio TMZ. Opušteno su razgovarali ne obazirući se na znatiželjne poglede. Nisu se držali za ruke jer je Mendes vodio ljubimca na povodcu, ali njihovo druženje s retriverom potaknulo je njihove fanove ponadati se da su se pomirili.

image

Shawn Mendes i Camila Cabello viđeni su u zajedničkoj šetnji.

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Shawn Mendes prolazi teško razdoblje nakon prekida veze: U emotivnom videu zahvalio fanovima na potpori

Njihova nedavna zajednička objava o prekidu pogodila ih je kao grom iz vedrog neba, a krajem istog mjeseca kantautor se pohvalio na Instagramu da je nabavio ljubimca. Kasnije se izjadao da mu prekid s Camilom teško pada, onda je uslijedila znakovita šetnja parkom pa ne čudi oduševljenje fanova.

Počeli kao najbolji prijatelji

S druge strane, Camila i Shawn rekli su da su romansu 2019. započeli kao najbolji prijatelji, stoga to žele ostati i nakon prekida, tako da je nejasno jesu li se družili s retriverom kao prijatelji ili ljubavnici koji su se prevladali krizu i pomirili se?

Čitajte i: Dečko ‘od zlata‘! Nije mu ni 25, a već je oborio sve glazbene rekorde, zaradio milijune i došao na vrh

Nedugo nakon izlaska u park s bivšom, Mendes se pojavio na plaži i pokazao čime se bavi otkako je soler: naporno vježba kako bi mišiće doveo u red. Obožavateljice je razveselio i prizor koji je pokazao: torzo mišićav taman koliko treba.

Linker
19. travanj 2024 20:28