PREDIVNA GESTA

Sin Billyja Boba Thorntona ima nevjerojatne riječi za Angelinu Jolie: ‘I danas misli na mene...‘

Harry James Thornton još uvijek zauzima posebno mjesto u srcu Angeline Jolie - otkrio je to u jednom intervjuu.

Gotovo 20 godina nakon što su se njegov otac, glumac Billy Bob Thornton (66) i glumica Angelina Jolie (46) razveli, 27-godišnja zvijezda reality showa Relatively Famous: Ranch Rules rekla je za Entertainment Tonight da njegova bivša maćeha i dalje misli na njega svakih blagdana.

"Do danas mi svake godine šalje božićne darove. Ne razgovaram s njom telefonom svaki dan, ali s vremena na vrijeme razgovaramo", rekao je Harry James Thornton.

Harry je sin bivše Playboyeve manekenke Pietre Dawn Cherniak, koja je bila u braku s Billyjem Bobom od 1993. do 1997. Jolie je bila u braku s Thorntonom od 2000. do 2003. godine.

Čitajte i: Borbi se ne nazire kraj: Angelina Jolie priznala da se tijekom braka s Bradom bojala za sigurnost djece

Prije no što su se razveli, kaže Harry, Angelina Jolie redovito je pronalazila zabavne načine da uveseli njega i njegovu braću i sestre.

"Vodila nas je na kampiranje svaki tjedan i jednom je iznajmila čak kamper.Bila nam je jako zabavna kad smo bili mlađi, uistinu je bila jako zabavna ”, kazao je Harry nazvavši glumicu jako cool.

Billy Bob je trenutno u braku s Connie Angland, svojom šestom suprugom od 1978. Ima četvero djece, uključujući Harryja. Nakon razlaza s Billyjem Bobom, Jolie se udala za Brada Pitta 2014., no par se razišao 2016.

image

Harry James Thornton, Connie Angland i Billy Bob Thornton

DARLA KHAZEI, PACIFICCOASTNEWS/PACIFIC COAST NEWS/PROFIMEDIA

Glumac i danas ima samo riječi hvale za Angelinu. "Tog se vremena prisjećam s radošću. Angie je i dalje moj dobar prijatelj, ona je divna osoba i sve što radi ima smisla. Snima filmove koji su njoj važni, bez obzira hoće li postići uspjeh ili ne, ona i dalje vjeruje u njih i ja ću je zbog toga uvijek poštivati. Mnoge stvari koje su o nama napisane su pretjerane. Nije bilo tako ludo kako se pisalo. Do razvoda je došlo jer jednostavno smo bili sasvim različiti. Svijet je njezina pozornica, a ja imam strah od ljudi i javnog prostora. To je vjerojatno i jedini razlog zašto više nismo zajedno. Jednostavno smo odabrali svatko svoj put u životu", rekao je prije par godina.

Čitajte i: Angelina Jolie napokon komentirala glasine kako je u vezi s The Weekendom: ‘Uzbuđeni su...‘

Linker
15. travanj 2024 15:46