Dan je pravi zavodnik

Sinčić Anje Alavanje potpuno je neodoljiv - osim kad mama pokuša popiti kavu

Televizijska voditeljica koju trenutno gledamo u emisiji o zdravlju koja se emitira na HTV-u podijelila je crticu iz svakodnevnog života s malim djetetom.

Posljednja kava u Dalmaciji u kratkim rukavima, i u miru. U krilu mi je hobotnica s osam krakova, a sjedamo metar od stola, jer leti kava, leti boca, leti pepeljara. Ostavimo veći nered nego kad se Boysi i Torcida nađu na Janjču, nasmijala je svoje pratitelje Anja Alavanja (38) simpatičnom objavom na Instagramu. Voditeljica je maglovit i kišni Zagreb odlučila zamijeniti sunčanom Dalmacijom pa je sa suprugom, ekonomistom i nogometnim trenerom Vedranom Viljevcem i njihovim sinom Danom iskoristila produženi vikend kako bi sretni trojac još malo uživao u šetnjama uz more, a posjetili su i Nacionalni park Krka.

No, njihov sedmomjesečni sinčić imao je druge planove. Trenutno je u vrlo živahnoj i znatiželjnoj fazi pa je mirno ispijanje kave uz pogled na more ipak izostao. Ali iskusna mama nije bila previše iznenađena jer je s dvojicom starijih sinova Ivorom i Jakovom koje ima iz desetogodišnjeg braka sa Željkom Romcem, vješto apsolvirala sve životne faze mališana, dok njezin novi suprug još usvaja znanja o roditeljstvu.

Čitajte i: Vjenčanje s pauzom za dojenje! Anja Alavanja priznala: ‘Poslije ponoći sam jurila nahraniti Dana‘

Povećanje obitelji

Voditeljica je upravo za Gloriju u siječnju ove godine ekskluzivno otkrila da očekuje treće dijete s novim partnerom, a prošla joj je godina nalikovala na holivudski ljubavni zaplet. Početkom 2020. se razvela se od Željka Romca, ekonomista, agronoma i gitarista, s kojim ima dva sina. Nedugo nakon toga zaljubila se u Vedrana Viljevca, da bi par mjeseci kasnije doznali sretnu vijest - da im stiže prinova. Vjenčali su se u rujnu, a odmah tjedan kasnije uputili na medeni mjesec u Italiju. Iako nije ni sanjala da će opet biti okupirana kolicima, pelenama i noćnim buđenjem, dolazak malog bića na svijet, kazala je Anja, može značiti samo jedno - sreću i ljubav.

Čitajte i: Nakon svadbe, Anja Alavanja Viljevac s bebom i suprugom otputovala u Rim: ‘Zbog malenog smo uštedjeli brdo love‘

Linker
23. travanj 2024 22:19