Instagram
Svi su ih primijetili

Sinoć se u izlasku gledalo samo u Indirine čizmice

Indira Levak, Ana Begić Tahiri, Kristina Burja, Lana Gojak, Csilla Barath Bastaić i Tatjana Jurić samo su neke od poznatih dama koje su među prvima došle u novi 'walk in' beauty centar

Mnoge je poznate dame zanimalo novo mjesto u Zagrebu na koje mogu doći na 'brzinsko' uljepšavanje (frizuru, šminku, manikuru, ugradnju trepavica) i to - bez prethodne najave. 'Česta snimanja, sastanci i koncerti zahtijevaju da imam savršen make up i uređene nokte u svakom trenutku. Spas je ovakvo mjesto, gdje s vrata vičeš što trebaš i tim za spašavanje odmah je tu! Umjetne trepavice ugrađuju najbrže u gradu, a meni je vrijeme luksuz', u svom je šaljivom tonu rekla pjevačica Indira Levak. A svima je na događanju za oko zapeo njezin styling, točnije - cipele brenda Public Desire u ljubičastoj boji koje su vrištale s nje. U pozitivnom smislu, dakako, jer Indira s vremena na vrijeme voli i zna šokirati!

I dok je većina trendseterica ove jeseni već isfurala ovakav model cipela u crvenoj boji, a na događanju ih je nosila dizajnerica Kristina Burja, Indira se odvažila na ljubičaste i - nije pogriješila!

Glumica Ana Begić Tahiri došla je u romantičnoj cvjetnoj košulji i poderanim crnim trapericama, voditeljica Tatjana Jurić u haljinici boje jeseni, a glumice Lana Gojak i Csilla Barath Bastaić izgledale su 'opasno' u kožnjacima.

Promo
Ana Begić Tahiri

Promo
Tatjana Jurić

Linker
16. travanj 2024 10:47