Obitelj Višnjić
 Getty Images
Obiteljski dan

Sinovi Gorana i Eve Višnjić u izlasku s roditeljima u jednakim odijelima

Hrvatski glumac s uspješnom inozemnom karijerom, Goran Višnjić, i njegova supruga Eva Višnjić sa sinovima su sudjelovali u dobrotvronoj akciji za napuštene kućne ljubimce.

Borci za prava životinja, Eva i Goran Višnjić i sinove uče da krenu njihovim stopama kad je u pitanju borba protiv zlostavljanja životinja. Tako su svoje dječake, 11-godišnjeg Tina i sedmogodišnjeg Viga poveli na dobrotvornu akciju organiziranu u studiju Paramount u Los Angelesu, dok osmogodišnja Vivien ovaj put nije bila s njima. Događanje je organizirala udruga The Human Society koja spasi oko 100.000 četveronožnih ljubimaca godišnje i vrijedna je da je se podrži.

Eva Višnjić na društvenim mrežama često progovara o svojim načelima odnosno gorljivoj borbi za prava životinja. Tako je na svom Facebooku upravo napisala: 'Sve rjeđe pogledam Facebook, iako bih htjela pomoći više i pratiti svaki dan. Razlog mojeg izbivanja nije taj sto sam ovdje stvarno zatrpana pomaganjem udrugama, svojom djecom i svojim životinjama te svakodnevnim obavezama. Stignem ja i to, ali u posljednje vrijeme kako otvorim Fb, vidim takve grozote i strahote, ali sve nešto na što niti ja niti itko tko to vidi ne možemo, na žalost, utjecati. Vidim filmove u kojima netko maltretira, vješa, pali, kuha itd. neku jadnu životinju, ali taj bolesnik je pitaj Boga gdje i ja tu ne mogu niti pomoći životinji niti pomoći da se ta bolesna osoba osudi ili zatvori ili bilo kako kazni. Znači, jedino što mogu jest pogledati video, plakati, grčiti se od bolova i imati slike u glavi sljedećih nekoliko ne prospavanih noći.


Uopće ne razumijem potrebu objavljivanja takvih slika ili videa ukoliko NE MOŽEMO POMOĆI! Molim vas, skoncentrirajte se na objave nečega gdje se može pomoći i ne mučite ljude grozotama jer na taj način samo ubijate ljude u pojam i tjerate nas da ugasimo Fb zauvijek! Ako imate objavu, objasnite gdje je to i što treba napraviti, a ne samo fotografiju užasa. Hvala!', napisala je Eva Višnjić.

LOS ANGELES, CA - APRIL 21:  Goran Visnjic and family attend The Humane Society Of The United States' To The Rescue! Los Angeles Gala at Paramount Studios on April 21, 2018 in Los Angeles, California.  (Photo by Tommaso Boddi/Getty Images)
Getty Images
Obitelj Višnjić

Linker
18. prosinac 2021 17:41