Amra Silajdžić i Edin Džeko
 Instagram
Sreća u Rimu

Širi se obitelj nogometnog 'dijamanta': U srcu epidemije slavna manekenka čeka četvrto dijete

Manekenka Amra Silajdžić sa suprugom Edinom Džekom čeka dijete. Trudničke dane najslavniji par iz BiH provodi u Rimu gdje žive.

Manekenka Amra Silajdžić sa suprugom Edinom Džekom čeka dijete. Trudničke dane najslavniji par iz BiH provodi u Rimu gdje žive.

Slavni bosanskohercegovački nogometaš Edin Džeko dobit će svoje treće dijete, naime, njegova supruga Amra Silajdžić otkrila je da je trudna i da prinova stiže na jesen. Glumica i manekenka mnoge je iznenadila kada je na svom Instagramu objavila idiličnu obiteljsku fotografiju te tak otkrila da čeka svoje četvrto, a Edinovo treće dijete.

Naša obitelj se u rujnu povećava za još jednog člana...

"I ne brinite dečki, iako nam stiže još jedna djevojčica i bit ćete u većoj manjini, mazit ćemo vas i paziti više nego ikada", napisala je Amra uz fotografiju na kojoj ljubi svog voljenog supruga.

Obiteljska idila u Rimu

Da podsjetimo, Amra i Edin već su roditelji četverogodišnje Une i dvogodišnjeg Danija. Usto, Silajdžić iz prvog braka ima kćer Sofiju koja danas ima 17 godina. Nakon razvoda dugo je samovala, gradila karijeru i bavila se odgojem kćeri, a onda je upoznala Džeku. Zaljubili su se i uplovili u ozbiljnu vezu koja je rezultirala brakom i obitelji koja još uvijek raste. U njihovoj vili napravit će mjesta za još jednu djevojčicu, no s obzirom na luksuz i prostranost njihove rimske oaze - to neće biti problem.

Naime, obitelj Džeko živi u Rimu otkako je on potpisao ugovor s Romom. Tamo provode i dane karantene, a za pretpostaviti je da će i prinovu dočekati u Italiji.

Čitajte i:

Edin Džeko i Amra Silajdžić više ne skrivaju svoju ljubav

Najzgodniji bosanski par slavi; stigla beba!

Amra i Edin Džeko godinama žive u Rimu, sada su zatvoreni u svom domu: 'Više mi nije svejedno'

Fatalna Amra okretala glave u Sarajevu

Linker
26. travanj 2024 23:39