ispunjena i vesela

Široki osmijesi i ležerno izdanje! Iva Majoli nikad nije izgledala sretnije, kumuje li tome i jedna njezina odluka?

Nekadašnja najbolja hrvatska tenisačica uživala je u šetnji i razgovoru s prijateljicom. Iva Majoli česta je gošća zagrebačke špice - no to je i rijetka privatna prilika tijekom koje ćemo je vidjeti u javnosti.

Pravo proljetno vrijeme tijekom vikenda je sve izvuklo na ulice. Dugoiščekivano zatopljenje konačno je stiglo pa ljudi nisu propustili iskoristiti dane za upijanje sunčanih zraka i druženje s bliskim ljudima. Tako je tijekom vikenda i nekadašnja tenisačica Iva Majoli odlučila prošetati centrom Zagreba i ispiti kavu na špici. Omiljeni ritual Iva Majoli njeguje već godinama, a ovog puta to je učinila u društvu prijateljice.

Čitajte i: Iva Majoli - četiri 'it' komada za šetnju špicom

Iva je u centar grada izašla u ležernom izdanju, u kakvom se osjeća najbolje, stoga ne čudi što je i fotografa na špici počastila širokim osmijehom.

image
DAMJAN TADIC/CROPIX

S prijateljicom se, čini se, odlično zabavila, smijeha nije nedostajalo. I zaista, smijeh i razgovor s bliskom osobom nekada je sve što nam treba da bismo napunili baterije za radni tjedan koji je pred nama.

Čitajte i: Sve do jedne u bijelom odijelu: Iva Majoli uz hrvatske tenisačice plijenila pozornost na koktel partyju

Iako je često možemo vidjeti na zagrebačkoj špici, Majoli ćemo rijetko vidjeti u javnim istupima ili intervjuima. Davnih dana odlučila je da će o privatnom životu pričati što manje, a odluka da život živi daleko od medija i javnosti zaista joj se, čini se, isplatila.

image
DAMJAN TADIC/CROPIX
Linker
18. travanj 2024 02:57