Poljubac Amal i Georgea
 Getty Images for AFI
ZALJUBLJENI, ZAGRLJENI

Sirove strasti: Amal i George su pred svima dijelili vruće poljupce

Američki filmski institut je odlučio glumcu George Clooneyju dodjeliti nagradu za životno djelo, budući da se već godinama dokazuje da je jedan od najboljih glumaca Hollywooda.

George Clooney (57) pojavio se na crvenom tepihu AFI Life Achievement Award Tribute u Los Angelesu sa svojom suprugom Amal (40). Glumac koji se može pohvaliti da je u karijeri osvojio dva Oscara, opet je trijumfirao.

Na glamuroznoj svečanosti dodijeljena mu prestižna nagrada zablistala je i njegova bolja polovica. Odvjetnica za ljudska prava izabrala je svjetlucavu pink haljinu koja je u prvi plan istaknula njezina ramena, a haljina je imala i izazovni izrez koji pod reflektore stavio njezine duge noge. Sve je kombinirala sa zlatnim štiklama, a make up i frizura bili su joj i ovoga puta besprijekorni. Amal je cijelo vrijeme zaljubljeno gledala svog supruga koji je održao govor nakon kojega ga je pred svima strastveno poljubila, a na večeri gdje je bio u centru pozornosti je Clooney pozvao i svoje najbolje prijatelje Cindy Crawford i njezinog supruga Randea Gerbera.

HOLLYWOOD, CA - JUNE 07: (L-R) George Clooney and Amal ClooneyGeorge Clooney and Amal Clooney attend the American Film Institute's 46th Life Achievement Award Gala Tribute to George Clooney at Dolby Theatre  on June 7, 2018 in Hollywood, California..  (Photo by Michael Kovac/Getty Images for AFI)
Getty Images for AFI
George i Amal Clooney s počasnim gostima
Honoree George Clooney and his wife, human rights attorney Amal Clooney arrive for American Film Institute's 46th annual Life Achievement Award tribute gala at the Dolby Theatre in the Hollywood section of Los Angeles on June 7, 2018. Photo by /UPI, Image: 374187623, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, UPI
Profimedia, UPI

Par su podnijele emocije, pa nisu mogli skinuti ruke jedno s drugog, a George je u svom stilu prokomentirao kako su 6. lipnja proslavili prvi rođendan svojih blizanaca djevojčicu Ellu i dječaka Alexandra.

HOLLYWOOD, CA - JUNE 07:  George Clooney and Amal Clooney attend the American Film Institute's 46th Life Achievement Award Gala Tribute to George Clooney at Dolby Theatre  on June 7, 2018 in Hollywood, California..  (Photo by Michael Kovac/Getty Images for AFI)
Getty Images for AFI
Zaljubljeni pogledi

'Djeca su se napila. Došao sam kući i vidio da su slistili bocu alkohola. Mislim da su danas bolje.', smijao se George koji je dodao da je biti roditelj zabavno i idealno. 'Blizanci su predivni, jedan sliči na majku, a drugi je na oca. Zapravo, bebe su uzele najbolje od jednog i drugog roditelja', rekao je izvor za People.

HOLLYWOOD, CA - JUNE 07: George Clooney and Amal Clooney attend the American Film Institute's 46th Life Achievement Award Gala Tribute to George Clooney at Dolby Theatre  on June 7, 2018 in Hollywood, California..  (Photo by Michael Kovac/Getty Images for AFI)
Getty Images for AFI
Poljubac Amal i Georgea

Linker
19. travanj 2024 05:33