komplicirana situacija

‘Skočio‘ na avion kako bi s Jennifer razgovarao o prekidu: Alex Rodriguez pohrlio u Dominikansku Republiku

Pjevačica Jennifer Lopez trenutno se nalazi u Dominikanskoj Republici gdje snima novi film. Nakon burnog vikenda, u kojem su im mediji predvidjeli krah veze, njezin dugogodišnji zaručnik Alex Rodriguez odlučio se posjetiti je na setu, a dokaz je objavio na društvenim mrežama.

Najveća celebrity vijest proteklog vikenda svakako je bila ona o prekidu Jennifer Lopez i Alexa Rodrigueza.

Vodeći strani i domaći mediji raspisali su se o krahu ljubavne veze slavne pjevačice i bivšeg sportaša te šuškanjima o njegovim brojnim preljubima među kojima je navodno "sudbonosni" bio onaj s reality zvijezdom Madison Lecroy.

Čitajte i: Svi su u šoku: Prekinuli Jennifer Lopez i Alex Rodriguez, je li kriva fatalna reality zvijezda

Čitajte i: Prekid godine ipak se nije dogodio! Jennifer Lopez i Alex opovrgnuli glasine

U vrijeme kad su naslovi o prekidu osvanuli na portalima, Alex se nalazio u Miamiju, gdje boravi već neko vrijeme, a Jennifer Lopez u Dominikanskoj Republici, gdje snima novi film "Shotgun Wedding".

Alex i Jennifer brzo su demantirali glasine putem društvenih mreža, a u subotu su izdali izjavu kako "pokušavaju izgladiti nesuglasice". Ipak, to u potpunosti nije zaustavilo glasine pa je A-Rod odlučio pohitati u zagrljaj pjevačici te je utješiti.

Alex je brzo organizirao privatni let do Dominikanske Republike te na Instagram storyjima objavio snimku predivnog pogleda iz hotela u Dominikanskoj Republici, piše Page Six.

"Sretan ponedjeljak. Novi tjedan. Novi dan. Idemo naprijed", napisao je Alex uz snimku.

Izvor blizak paru je za Page Six otkrio kako su Jennifer i Alex razgovarali cijelu noć, no ne samo o nesuglasicama. Naime, par je navodno htio djeci sam reći vijest o prekidu pa su ih naslovi u medijima neugodno iznenadili

Iz braka s Marcom Anthonyjem Jennifer ima blizance Maxa i Emme, a Alex iz prijašnjeg braka ima dvije djevojčice, Natashu i Ellu.

Linker
18. travanj 2024 15:31