Nic/X17online.com
IDE JOJ SVE PO PLANU

Sladak miris uspjeha: Slavna 'prijateljica' ne skida osmijeh s lica

Nakon što je zablistala na holivudskoj Stazi slavnih u društvu svojeg supruga i u lepršavoj haljini koja je osvojila brojne dame, otkriveno je zašto Jennifer Aniston ne skida osmijeh s lica: stiže njezin novi parfem, a losanđeleška glumica snima i novi serijal koji obećava.

Najpoznatija je po svojoj ulozi Rachel u serijalu "Prijatelji", ali i filmovima kao što su "Horrible Bosses" i "We're The Millers". Ali, kao i veliki broj holivudskih zvijezda, ima i svoju liniju parfema: uskoro stiže njezin peti miris nazvan Luxe.

- Ovi prijašnji su asocirali na plaže pa sam ovog puta odlučila krenuti u "senzualnijem" smjeru - otkrila je Jennifer Aniston i dodala da se svidio i njezinom suprugu, glumcu Justinu Therouxu.

Vijesti o novom pothvatu stigle su nakon što je otkriveno kako slavna glumica dogovara novi projekt i to s još jednom od omiljenih holivudskih zvijezda: Reese Witherspoon. Radi se o novom TV serijalu za koji još nije poznat naziv, ali priča se da će se baviti njujorškom medijskom scenom i jutarnjim televizijskim showovima. S obzirom na to da Witherspoon ima nekoliko uspješnih projekata iza sebe, među kojima je i hit serijal "Male laži", očekivanja su velika.

Wednesday, July 26, 2017 - Jennifer Aniston and Justin Theroux arrive to support friend Jason Bateman at his star ceremony on the Hollywood Walk of Fame in Hollywood, CA. Nic/X17online.com
Nic/X17online.com

Radi se o prvom serijalu u kojem će Jennifer Aniston imati glavnu ulogu otkako su završili "Prijatelji": popularna serija emitirala se od 1994. do 2004. godine, ali i danas svi pričaju o njoj i glavnim likovima: Rachel, Monici, Phoebe, Chandleru, Joeyju i Rossu.

Da joj u životu sve ide baš kako treba pokazala je na Stazi slavnih gdje je stigla sa suprugom Justinom Therouxom kako bi podržala glumca Jasona Batemana koji je dobio svoju zvijezdu. Osim širokim osmijehom, poglede je privlačila i zahvaljujući modnom odabiru: cvjetna haljina brenda Proenza Schouler bila je pravi pogodak.

Actor Jason Bateman (C) poses with actors Will Arnett and Jennifer Aniston after unveiling his star on the Hollywood Walk of Fame in Los Angeles, California, U.S., July 26, 2017. REUTERS/Mario Anzuoni
REUTERS
Glumci Willa Arnett, Jason Bateman i Jennifer Aniston

HOLLYWOOD, CA - JULY 26:  (L-R) Elizabeth Law,  Jennifer Aniston and Justin Theroux attend The Hollywood Walk of Fame Star Ceremony honoring Jason Bateman on July 26, 2017 in Hollywood, California.  (Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images)
Getty Images
Jennifer Aniston sa suprugom Justinom Therouxom

Linker
19. travanj 2024 20:35