‘Sve dođe na svoje‘

Šlager sezone! Uživajte u finalnoj pjesmi koju je publici darovala ekipa serije ‘Dnevnik velikog Perice‘

Dok oduševljena publika nestrpljivo čeka odluku hoće li se snimati druga sezona serije, produkcija im je poklonila cijelu verziju finalne pjesme Perice Šafraneka.

Finale serije koja je oduševila gledatelje također nije razočaralo, tako je u "Dnevniku velikog Perice", Perica Šafranek oduševio izvedbom pjesme "Sve dođe na svoje" - koju su zatim brojni gledatelji poželjeli čuti i izvan malih ekrana. Tu želju ostvario im je produkcijski tim serije, podijelivši cijelu pjesmu na svojim društvenim mrežama.

"Tražili ste, dobili ste! Uživajte u finalnoj pjesmi serije ‘Dnevnik velikog Perice‘", poručili su iz produkcije. Uz to su naveli autorsko-izvođački tim koji je ovu pjesmu osmislio i tako savršeno izveo.

Autor pjesme i teksta je Gordan Muratović, poznatiji kao Coco Mosquito, aranžman uz njega potpisuje Luka Žužić. Pjesmu izvodi Dino Antonić i DVP Big band.

Čitajte i: ‘Dnevnik velikog Perice‘ oduševio je sve! Istražili smo postoji li mogućnost snimanja druge sezone serije

Oduševljeni komentari pratitelja pokazuju koliko je ovo bio dobar potez, a mnogi su i ovu priliku iskoristili za izražavanje želje da vide nastavke ove serije.

"Fala, predivni ste, falili nam bute drugi ponedelek", "Super pjesma i još bolja serija. Sve pohvale! Nadam se će se snimati druga sezona. Obožavam ovu seriju!", neki su od komentara na društvenim mrežama.

Ima li šanse za novim nastavcima?

A kako su nam u razgovoru za Gloria.hr otkrili tvorci serije, ništa nije nemoguće, pa tako ni mogućnost snimanja novih nastavaka, odnosno druge sezone "Dnevnika velikog Perice".

Čitajte i: Coco Mosquito izbacio solo album: ‘Uvijek je nešto bilo važnije, a onda sam u jednom trenutku rekao - dosta‘

"Postoje razgovori o tome, ali nije ništa definirano, ne mogu reći da - da. Postoje želje, ja kažem da s ove autorske strane to možemo napraviti. Ima tu sto problema, nije još ništa definitivno", kazao je Albino Uršić, autor, koscenarist i izvršni producent serije. Također je dodao kako on osobno i bi i ne bi volio snimati nastavke.

"Mi sljedeće sezone moramo biti bolji, ne smijemo biti isti, isto dobri kao sada. Sigurno je i to jedan uteg, ali to je jedan izazov koji nas i motivira u ovom poslu", objasnio je Uršić.

Za sada se jedino sa sigurnošću može reći da postoji opravdana nada da do druge sezone "Dnevnika velikog Perice" dođe. Ako se to dogodi mnogima će biti drago, među njima je i Vinko Brešan.

"To ovisi o producentskoj volji i scenarističkoj kreativnosti, ako se te dvije stvari poslože ja ću vrlo rado raditi drugu sezonu i ona bi me jako veselila jer bi me veselilo ponovno raditi s ovim divnim ljudima s kojima sam radio ovu seriju", rekao nam je redatelj i koscenarist serije Vinko Brešan.

Linker
20. travanj 2024 18:05