bračna idila

Slave deset godina braka! Tko zna kako bi završila njihova priča da Kate (i ovaj put) nije uzela stvar u svoje ruke

Princ William i Kate Middleton danas slave desetu godišnjicu braka, a prošla su gotovo dva desetljeća otkako su se sreli na uglednom sveučilištu St. Andrewsa u Škotskoj – ali ne slučajno.

Povjesničar Robert Lacey u svojoj knjizi "Battle of Brothers: William and Harry—The Inside Story of a Family in Tumult" tvrdi da je Kate još s 19 godina promišljeno planirala da se približi Williamu i postane njegova žena. Iako je isprva s dvije najbolje prijateljice odlučila upisati sveučilište u Edinburghu, kada je doznala koji je fakultet upisao William, naprasno se predomislila. Pauzirala je godinu i 2001. upisala povijest umjetnosti na sveučilištu St. Andrews. Oboje su živjeli u dvorani St. Salvator tijekom prve godine studija te su bili prijatelji sve dok William godinu dana kasnije nije vidio Kate kako hoda pistom u donjem rublju na modnoj reviji. Tada se i zaljubio u nju.

image
Kate i William na početku veze
MICHAEL DUNLEA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Princ William nije želio žuriti u brak prije tridesete, partijao je s djevojkama i razuzdanim prijateljima dok je Kate strpljivo i mudro čekala. Tome u prilog ide i činjenica da, iako su 2006. službeno postali par, već iduće godine prekinuli kada su šuškanja oko vjenčanja postala sve glasnija, što je William doživio kao svojevrsni pritisak i jednostavno – pobjegao. Odlučio je prekinuti vezu s Kate i to telefonskim putem.

Proračunata Kate Middleton nakon pogreba napravila je nešto o čemu danas priča cijeli svijet!

image
Kate i William 2006.godine
-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

No, ni to Kate Middleton nije pokolebalo. Čekala je, čekala i – dočekala. William se ubrzo pokrio po ušima i vratio, a 2010. par se zaručio. Tada im više ništa nije moglo stati na put. Vjenčali su se 29. travnja 2011. u Westminsterskoj opatiji. Mladenka je zablistala u bajkovitoj vjenčanici s potpisom Alexandera McQueena koja je godinama kasnije bila inspiracija mnogim dizajnerima i budućim mladenkama. Procjenjuje se da je raskošna vjenčanica koju je nosila vojvotkinja koštala oko 250 tisuća funti. Njihovo su vjenčanje pratili milijuni obožavatelja diljem svijeta.

image
Raskošna vjenčanica mnogima je bila inspiracija
GARETH FULLER/PA IMAGES/PROFIMEDIA
image
Par na vjenčanju
LEWIS WHYLD/PA IMAGES/PROFIMEDIA
image
29.4.2011. vjenčanje kraljevskog para
CARL DE SOUZA AFP

U srpnju 2013. rodilo im se prvo dijete, princ George, u svibnju 2015. princeza Charlotte, a u travnju 2018. princ Louis. Sve troje rođeni su u bolnici u bolnici St. Mary gdje se rodio i njihov otac William i stric Harry.

image
Obiteljska idila Kate i Williama s djecom
DANIEL LEAL-OLIVAS AFP

Iako su imali uspona i padova u svojoj ljubavnoj vezi, fotografije snimljene proteklih dana jasno dokazuju kako u ovom braku još uvijek cvatu ruže.

image
Fotografije sve govore - ovih dana par je snimljen na golfu s osmjesima od uha do uha
ANDY COMMINS/WPA POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image
ANDY COMMINS/WPA POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Kate nije mogla zaustaviti hihotanje! U braku kraljevskog para i dalje vlada prava zaigranost

Linker
20. travanj 2024 03:01