Getty Images
već drugi put

Slaven Bilić ponovno u društvu princa Williama: 'Bio je to sjajan posjet'

Klub West Bromwich Albion se četvrtom pobjedom u nizu vratio na vrh tablice engleske druge lige, a momčad koju vodi trener Slaven Bilić dobio je i važan posjet člana kraljevske obitelji.

Bivši hrvatski izbornik i sadašnji trener West Bromwich Albiona Slaven Bilić prošetao se u društvu princa Williama koji je posjetio njegov klub zbog promocije kampanje "Glavu gore" koja se bavi osvještenjem značaja borbe za mentalno zdravlje.

WALSALL, ENGLAND - NOVEMBER 28: Prince William, Duke of Cambridge meets meets Head Coach Slaven Bilic members during a visit to West Bromwich Albion FC as part of the Heads Up campaign at West Bromwich Albion Training Ground on November 28, 2019 in Walsall, England. (Photo by Rui Vieira - WPA Pool/Getty Images)
Getty Images

"Bilo je odlično. Velika čast da smo izabrani od svih kluba u Velikoj Britaniji. Malo smo razgovarali o nogometu, ali više o mentalnom zdravlju igrača i kako se ja, kao menadžer, odnosim u tom pitanju s njima. Ponekad su ove stvari samo za kameru, ali ovog puta nije bilo tako. Razgovarao je sa mnom i s igračima, bio je to sjajan posjet", rekao je Bilić.

Slaven Bilić se u listopadu 2017. kao trener West Hama na Olimpijskom stadionu u Londonu susreo s prinčevima Harryjem i Williamom te Kate Middleton.

LONDON, ENGLAND - OCTOBER 18:  Prince William, Duke of Cambridge and Catherine, Duchess of Cambridge chat with West Ham manager Slaven Bilic during the Coach Core graduation ceremony for more than 150 Coach Core apprentices at The London Stadium on October 18, 2017 in London, England. (Photo by Arthur Edwards - WPA Pool/Getty Images)
Getty Images

Tada je izjavio da mu je bila velika čast razgovarati s njima te dodao da su jako prizemni.

Linker
20. travanj 2024 02:44