Gregorio BinuyaCollecti / Everett / Profimedia
23. godine braka

Slavi se kod slavne glumice: Udala se u crnoj vjenčanici, a sigurna je da si međusobno stalno idu na živce

Ljubav im se dogodila iz vedra neba danas broji više od dva desetljeća postojanja. Na prvi spoj pozvao ju je nakon zajedničkog projekta na Broadwayu ‘How to Succeed in Business Without Really Trying’ i odmah je očarao.

Sarah Jessica Parker, zvijezda serije "Seks i grad" u sretnom je braku s glumcem Matthewom Broderickom već 23 godine. S obzirom na to da su dugogodišnje veze u Hollywoodu prava rijetkost, ovo djeluje kao pravo iznenađenje. No, svaka duga veza zahtijeva konstantan rad i suočava se s izazovima na svakodnevnoj bazi. Sarah je uvijek bila otvorena oko tog pitanja i u nekoliko je navrata izjavila je brak ozbiljan posao.

Matthew Broderick, Sarah Jessica Parker at the after-party for The Odd Couple Opening Night, The Marriott Marquis Hotel, New York, NY, October 27, 2005., Image: 96906237, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Gregorio BinuyaCollecti / Everett / Profimedia
Gregorio BinuyaCollecti / Everett / Profimedia

Matthew Broderick Sarah Jessica Parker 1999, Image: 481982158, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use;, Model Release: no, Credit line: PHOTOlink / Everett / Profimedia
PHOTOlink / Everett / Profimedia

I sama je sretna jer je dobro izabrala u životu i zato je na svom Instagramu objavila: 'Daleko smo dogurali'.

Sarah i Matthew upoznali su se davne 1991. na Broadwayu, nedugo nakon što je glumica prekinula s glumcem Robertom Downey Jr.-om . Hodali su sedam godina, a onda su se vjenčali 1997. u sinagogi na Manhattanu. Njihovih 100 uzvanika nije niti znalo se će par vjenčati, već su mislili da idu na zabavu pa je zbog toga iznenađenje bilo još veće.

Uvijek posebna Sarah nije nosila klasičnu bijelu vjenčanju, već crnu raskošnu kreaciju s volanima. 2002. dobili su prvo dijete, sina Jamesa Wilkieja, a sedam godina kasnije blizanke Marion i Tabithu koju je rodila surogat majka. Sarah je jednom prilikom izjavila da svoj brak održava redovitim izlascima sa suprugom te da su promjene u vezi normalne. "Partneri se mijenjaju. Možda je blesavo, ali sretni ste ako vam se vaš partner još uvijek sviđa, baš kao meni moj. Sigurna sam da si međusobno idemo na živce, ali svakog dana ga još bolje upoznajem", rekla je jedna od najpoznatijih trendseterica.

Čitajte i:

Nitko nije lud da spava: Blizanke Sarah Jessice Parker mamina su slika i prilika

Drastičan rez Sarah Jessice Parker: Nova frizura za ljetne dane

Nećete vjerovati tko je zapravo trebao glumiti Facu u 'Seks i gradu'

Linker
20. travanj 2024 11:35