IVANA NOBILO/CROPIX
glumac otkrio

Slavko Sobin iskreno o privatnom životu: ‘Imam svoj mir i svoju sreću‘

Splićanin kaže kako je prošle godine bio privilegiran jer je cijelo vrijeme radio, koronavirus nije prebolio, a nije osjetio niti posljedice zbog potresa. Ipak, radovi na kući su se zakomplicirali, a ove godine je odustao i od vrtlarenja.

Splićanin kaže kako je prošle godine bio privilegiran jer je cijelo vrijeme radio, koronavirus nije prebolio, a nije osjetio niti posljedice zbog potresa. Ipak, radovi na kući su se zakomplicirali, a ove godine je odustao i od vrtlarenja.

Niti glumac Slavko Sobin, kao i brojni poznati, nije propustio početak 16. Fotosofije u zagrebačkom studiju Katran. Pozirao je pred objektivima mladih i budućih fotografa, a zamolili smo ga da se i on prisjeti svojih početaka u glumačkom svijetu.

"Sjećam se bolje svojih početaka nego što uživam u nekim uspjesima kasnije. Zanimljivo je to da je moje prve profesionalne fotke, kad sam tek odlazio na Akademiju, radio Hoyka. Izračunali smo da je to moglo biti prije negdje 17 godina. Počeci kao počeci su grozni. Osjećaš se neadekvatno, osjećaš se kao da ne znaš dovoljno, kao da su svi bolji od tebe. Često i jesu, ali zato je dobro imati jedan tim ljudi koji se njima bavi, podržava ih i gura ih. Ako si mlada osoba, pronađi taj krug ljudi, ako si starija osoba, onda budi nekome taj krug ljudi", rekao je Sobin.

image
Slavko Sobin na dodjeli nagrade Porin.
NERA SIMIC/CROPIX CROPIX

U studenom prošle godine snimio je video unutrašnjosti svoje kuće koje je kupio na selu.

"Vrtlarenje sam ove godine zapostavio jer neću skoro uopće biti u Zagrebu, a duša bi me boljela da bacam, da to propada. Vrt je zato preskočen. Radovi na kući traju, ne znam kako je to moguće. To je neka majstorska matematika koja mene malo uznemiruje, ali valjda će i kuća biti brzo gotova", rekao je. Kako mu je poslovno, a kako privatno, također je govorio za naš portal.

"Malo sam privilegiran izašao iz ovih godinu i pol dana. Niti sam imao koronavirus, niti ja niti moji najbliži. Čak niti potres me nije osobno dotaknuo. Profesionalna godina je zapravo bila jedna od boljih. Dosta sam snimao tu, a dosta sam snimanja dogovorio unutar tih godinu i pol dana. Sad radim vani jedan veliki projekt. Što se posla tiče, godina je bila odlična. Što se privatnog tiče, odlična godina kao i svaka, ja imam svoj mir i svoju sreću", priznao je.

Čitajte i: Sreću više ne skriva: Slavko Sobin "popustio" i konačno otkrio da je zaljubljen već godinama

Ljeto će mu, kaže, više-manje biti radno.

"Naučio sam se dosta brzo resetirati, ako uhvatim nekoliko vikenda, dobro je", dodao je.

Linker
26. travanj 2024 01:50