Vojvotkinja Catherine od Cambridgea
 Getty Images
Njezin dan

Slavlje lijepe vojvotkinje: Uživa u bračnim vodama, ali najbolje se osjeća u ovoj ulozi

Catherine Elizabeth Middleton, poznata kao Kate je sve: žena, majka i moguća buduća kraljica, a iako je na dvor u svibnju stigla nova nevjesta Meghan Markle, mnogi je još uvijek više simpatiziraju.

Vojvotkinja od Cambridgea danas slavi svoj 37. rođendan, a na adresu joj dolaze čestitke sa svih strana svijeta. Mnogi se slažu da je donijela u kraljevsku palaču eleganciju i ljepotu, a u nedavnoj anketi Britanci su je stavili kao četvrtu najvažniju osobu britanske monarhije.

Na prvom mjestu je bivši vragolan s kraljevskih dvora princ Harry, odmah iza njega je njegova baka, kraljica Elizabeta, dok je na trećem mjestu princ William koji ima dobre izglede da postane budući kralj. Kate Middleton u stopu prati svojeg supruga, a to je itekako zaslužila svojom prirodnim ponašanjem.

U sedam godina braka, Kate je rodila troje djece princa Georgea (5), princezu Charlottu (3,5) i princa Louisa kojima je itekako posvećena, a u službenim dužnostima neposrednim razgovorima osvaja sve oko sebe posebice djecu koji je obožavaju.

Ako njezin suprug postane kralj mogla bi uzeti naslov kraljica Catherine, odnosno queen consort. Catherine će biti podrška svom suprugu u svim dužnostima koje ima kao kralj, sudjelovat će u raznim zadacima i odlaziti u državničke posjete, a bit će angažirana u humanitarnim akcijama i dobrotvornom radu kao i do sada. No, posebno revno će se i dalje posvetiti majčinstvu u kojem uživa.

Linker
25. travanj 2024 11:04