osmijeh ih ne napušta

Slavlje u obitelji Vejzović! Bojana i Enes imaju velikih razloga za sreću čak i u ovim teškim vremenima

Glumački kolege i supružnici upoznali su se davne 2003., vjenčali tri godine kasnije, a sada se mogu pohvaliti s čak 15 godina uspješnog braka.

Nova 2021. godina za glumicu Bojanu Gregorić Vejzović i glumca Enesa Vejzovića počela je u veselom tonu. Naime, supružnici su proslavili 15. godišnjicu braka, čime su se pohvalili i na Instagramu.

"15 godina iza nas. Pred nama je vječnost", napisala je romantična Bojana ispod zajedničke fotografije u ljetnom tonu. U komentarima su se zaredale čestitke njihovih fanova, kolega i prijatelja, a jedna od ljepših bila je sljedeća:

"Neka Vas tisuće zvjezdica obasja srećom, dobrotom i ljubavlju...Sretna Vam godišnjica Vaše ljubavi...Neka ih bude još puno", napisala je jedna obožavateljica. Među čestitarima bile su i pjevačice Nina Badrić i Indira Levak.

Formula uspješnog braka?

Malo parova se u showbizzu može pohvaliti dugim brakom, a jedni od njih su upravo Enes i Bojana. Upoznali su se 2003. kada su zajedno glumili u predstavi "Popcorn", a vjenčali 2006. godine te su jednako zaljubljeni kao i prvog dana. Potpuna iskrenost čak i u onim najtežim trenucima očuvala je njihov odnos kroz godine.

Bojana je u jednom intervjuu za magazin Gloria rekla da su njih dvoje uspjeli, između ostalog, baš zato što su vezani poslom.

"Kad bih znala tu formulu, mislim da bih je mogla prodati za dobre pare. Kao djevojka zazirala sam od pomisli da budem s čovjekom iz branše, no onda sam se ludo zaljubila baš u Enesa. Mnogo vremena provodimo zajedno i razumijemo problematiku čudnog radnog vremena. Gluma i općenito umjetnički poslovi su nešto što ne možete ostaviti u uredu, odnosno kazalištu, i ne razmišljati o tome kod kuće. Ta vrsta podupiranja je neizmjerno važna. Ljubav počinje u strasti i zanesenosti, no prijateljstvo, kompromis i podrška čine je čvrstom", priznala je tada zagrebačka glumica koja je u braku s Enesom dobila danas 14-godišnjeg sina Raula i 10-godišnju kćer Zoe.

Linker
12. ožujak 2024 19:37