Getty Images for Disney
Ugrozila si život

Slavna glumica u karanteni zaradila ozljedu glave, za sve je kriva motorna pila

Cate Blanchett se, kao i mnogi od nas, u izolaciji posvetila nekim poslovima za koje je tada konačno imala vremena, ali nije ni slutila da će joj rukovanje teškom mašinerijom skoro doći života.

Australska glumica Cate Blanchett, koju pamtimo kao vilenjakinju Galadriel iz trilogije Gospodar prstenova i Hobbit, tijekom karantene se primila posla oko uređivanja doma. No, čak se i najspretnijim rukama događaju nepredvidive stvari, a nije ih bila pošteđena ni Cate.

Naime, u svom domu u Istočnom Sussexu u jugoistočnoj Engleskoj rukovala je motornom pilom koja joj se izmaknula i zarezala je po glavi.

No, u razgovoru s australskom premijerkom Juliom Gillard u podcastu 'A Podcast of One's Own' Cate je rekla da je dobro. "Jučer sam imala malu nezgodu s motorkom koja zvuči nevjerojatno, ali stvarno sam dobro, ako izuzmemo porezotinu na glavi", inzistirala je Cate.

Cate Blanchett attends Harper's Bazaar annual Women of the Year Awards, which celebrates female high-fliers, at Claridge's hotel, London, England on October 29, 2019., Image: 479873541, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Nils Jorgensen / Capital pictures / Profimedia
Nils Jorgensen / Capital pictures / Profimedia

Julia joj je odgovorila s nevjericom: "Molim te budi oprezna s tom motorkom. Imaš vrlo slavnu glavu, mislim da ludi definitivno ne bi željeli vidjeti ikakve porezotine na njoj."

Inače, glumica je nedavno rekla da pauzirala glumu kako bi pomogla 18-godišnjem sinu Dashiellu u učenju za završne ispite u školi, dok mu 'znanje ne ispari' jer su škole zbog pandemije bile zatvorene. Cate se, ako i mnogi drugi roditelji, tijekom karantene posvetila podučavanju njezine petogodišnje kćeri Edith.

Glumica je u braku s dramaturgom i scenaristom Andrewom Uptonom dobila još sina Romana (16) i Ignatiusa (12) te je priznala da ima veliko poštovanje prema učiteljima te zna koliko im je teško u ovoj neizvjesnoj situaciji.

New York, NY  - *EXCLUSIVE*  - Actress Cate Blanchett, husband Andrew Upton, and their three boys, along with some family members, pictured strolling around NY on this Friday morning. Cate Blanchett might not be done wreaking havoc on the Marvel Cinematic Universe now that Natalie Portman is becoming the 'female Thor'. The two-time Academy Award winner obliterated Asgard as Hela, the goddess of death, in Thor: Ragnarok and nearly brought both the God of Thunder and his brother Loki to their knees, before being taken down by Surtur.  Blanchett has still been following the news about the MCU, and she's thrilled that fellow Oscar winner Portman will actually take the hammer in Thor: Love and Thunder.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Cate Blanchett s obitelji

Kako je Dashiell u pripremama za koledž, uskoro će otići iz obiteljskog doma, što Cate teško pada. "Želite me natjerati da zaplačem? To je zaista golema prekretnica, teško mi pada i sama pomisao na njegov odlazak na koledž. Ponekad me u intervjuima pitaju što je najteže kod roditeljstva... a ja vam sada mogu reći da je to upravo trenutak kad djecu treba pustiti da odu u samostalni život. Moja mi je majka često govorila - i uvijek me time natjerala da zakolutam očima - "Ti ćeš uvijek biti moje dijete, žao mi je, ne želim se ovako odnositi prema tebi, ali..." Danas savršeno razumijem što je pod time mislila. Teško je probiti led, jako teško, ali moram reći da sam u svakom slučaju jako ponosna na svog sina. Na svu svoju djecu, da budem iskrena", rekla je zabrinuta majka.

Čitajte i:

Cate Blanchett je izvan sebe: 'Ovo je nešto najteže što se može dogoditi roditeljima'

Komad koji vrijedi reciklirati: Cate Blanchett najbolje zna kako staru odjeću nositi na novi način

Najslađa raščupanka: Cate Blanchett napokon pokazala neodoljivu kćerkicu

Linker
15. travanj 2024 19:31