Profimedia, TEMP Rex Features
Majčinstvo bez filtera

Slavna mama ponosno na ulici pokazala ožiljak od carskog reza pet tjedana nakon porođaja

Američka komičarka Amy Schumer u 38. prvi put uživa u čarima majčinstva, a svoj porodiljni dopust nimalo ne glorificira, nego želi da ga prikaže što realnije bez filtera za uljepšavanje.

Slavna komičarka Amy Schumer bez ustručavanja na društvenim mrežama objavljuje kako joj izgledaju dani uz sina Genea pa pokazuje kako nosi mrežaste gaćice dizajnirane prvenstveno za žene u postporođajnom razdoblju koje podupiru struk i trbuh. Svoju je iskrenost sada prenijela i u stvarni život pa je tako u šetnji New Yorkom fotografima pozirala podignuvši majicu kako bi u prvi plan stavila ožiljak od carskog reza.

"Žao mi je ako se sam nekoga uvrijedila fotografirajući se u donjem rublju. Osim što se samo šalim da mi je žao...", napisala je slavna komičarka koja time želi proučiti majkama kako ne moraju biti savršene.

EXCLUSIVE: New Mom Amy Schumer proudly shows off her C- Section Scar while out and about in NY.
12 Jun 2019, Image: 446614186, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

U veljači prošle godine se nakon pet mjeseci veze udala za uspješnog chefa Chrisa Fishera. Supružnici su odabrali resort u Malibuu kako bi taj dan proslavili s najbližim prijateljima i obitelji. Na terasi hotela i s pogledom na ocean zakleli su se jedno drugome na vječnu ljubav u strogoj tajnosti nakon pet mjeseci veze.

Linker
16. travanj 2024 06:00