Instagram
nije od trčanja za djecom

Slavna mama se pohvalila izgledom u haljini koju smo na njoj viđali dok je bila trudna

Obožavateljica joge pohvalila se svojom figurom samo dva tjedna nakon rođenja četvrtog djeteta.

U istoj čipkastoj, poluprozirnoj haljini je instruktorica joge Hilaria Baldwin, supruga glumca Aleca Baldwina (60), pokazala kako je izgledala u devetom mjesecu trudnoće i kako je izgledala dva tjedna nakon rođenja sina Romea. Fotografijom do fotografije sa svojim je obožavateljima podijelila trenutak iščekivanja i dolaska četvrtog djeteta te zaključila da je život jednostavno nevjerojatan.

34-godišnja instruktorica joge voli se pohvaliti svojim izgledom na društvenim mrežama, a s obzirom na to da svakodnevno vježba te da joj je to životni poziv – nije ni čudno da već dva tjedna nakon trudnoće nije bilo ni traga trudničkom trbuščiću. Ona je svih devet mjeseci ostala vjerna jogi, baš kao i u prethodne tri trudnoće, a mnogi je čak i preporučuju za lakši porođaj.

Hilaria i Alec osim malenog Romea imaju i trogodišnjeg Rafaela, jednogodišnjeg Leonarda te četverogodišnju Carmen pa instruktorica joge već dobro zna kako pronaći vremena za vježbanje i kako sve prilagoditi djeci. Ubrzo nakon rođenja četvrtog djeteta, Hilaria Baldwin se vratila objavljivanju videa te sa svojim pratiteljima podijelila tajne brzog povratka u formu.

Linker
17. travanj 2024 20:18