Getty Images for Tony Awards Pro
savjeti koji joj i ne pomažu

Slavna mama vratila se na posao dva tjedna nakon porođaja: 'Šaljem ljubav svima koji me osuđuju'

Više i nije svjetsko čudo da se žene ubrzo nakon porođaja vraćaju na posao, kako u svijetu, tako i u Lijepoj našoj. Ali, osudama američke komičarke Amy Schumer koja se vratila nakon 16 dana, nema kraja.

Amy Schumer i njezin suprug, Chris Fischer, roditelji sina postali su 5. svibnja. Njihov sinčić Gene imao je svega 16 dana, a već je stigla vijest da je slavna komičarka odradila ugovoreni nastup.

"Već? To je suludo! I nehumano. Ugovoreni nastupi ili ne, trebali bi ti dopustiti da si na porodiljnom dopustu barem šest tjedana", pišu joj u komentarima. "Uzmi si vremena", nadovezuju se drugi, a onda opet: "Žao mi je. Što?! Nisi li rodila živo biće onako, prije pet minuta?".

*PREMIUM EXCLUSIVE* Heavily pregnant Amy Schumer enjoys a stroll through the streets of New Orleans while chatting and texting on her phone - in one area clearly marked Cell phone use prohibited. She later met up with her husband, Chris Fischer, at Wholefoods. The 37-year-old stand-up comedian, who is only a couple of weeks off giving birth, is returning to her roots in a new comedy special on Netflix, titled Growing, which is being released on March 19. The American comedian could also be seen stopping in for a Pilates workout.
12 Mar 2019, Image: 419006909, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Komentarima na njezinom Instagramu, gdje je vijest i objavila, jednostavno nema kraja, iako je Amy objavila i fotografiju iz spavaće sobe jutro nakon nastupa, na kojoj pozira s izdajalicom u ruci, pospana i raščupana, u donjem rublju ne bi li ukazala da ništa nije propustila kod kuće i da je sinčiću sto posto na raspolaganju.

Poručila je svima kratko i jasno: "Šaljem ljubav svima koji me osuđuju".

Mnoge se žene danas odluče ubrzo nakon porođaja vratiti na posao, zapravo, sve je manje onih koje iskoriste baš punih godinu dana. Dva i pol tjedna, koliko je sada s bebom Amy Schumer, doista nisu uobičajena praksa, ali tri mjeseca nakon što su rodile, majke se i kod nas vraćaju na posao. Tome svjedoči i bivša glumica, danas producentica i scenaristica Jelena Veljača kojoj je upravo tri mjeseca bilo dovoljno da se uhoda sa svojom Lenom. Voditeljica i glumica Doris Pinčić Rogoznica na posao se vratila svega četiri i pol mjeseca nakon što je rodila svoju kćerkicu Gitu, a mogli smo je čuti na Narodnom radiju u šihti koja je počinjala u šest ujutro.

Četiri mjeseca nakon što je rodila kćer Lanu, i glumica Ana Begić Tahiri već je bila u kazalištu, a Mirna Maras Batinić je jedan dan u tjednu na nekoliko sati na snimanja Eurojackpota počela odlaziti kad je njezina Meri imala mjesec i pol.

Linker
19. travanj 2024 23:41