Instagram
Tuga i bol

Slavna meksička glumica preminula je u 55. godini: Izgubila je bitku s teškom bolešću

Glumica Edith Gonzales tri godine borila se svom snagom da pobijedi tešku dijagnozu.

Brojne kolege i prijatelji počeli su se opraštati od voljene Edith Gonzales s emotivnom posvetama na društvenim mrežama. Poruku je na svom Twitteru objavila i njezina kolegica Leticia Calderon koja je glumila u seriji "Esmeralda".

"Nedostajat ćeš nam, draga! Najveću bol sada osjeća tvoja majka, zato je grlim je svim srcem!', napisala je. Slavna glumica preminula je okružena svojom najbližom obitelji, suprugom Lorenzom Margainom i kćerkom Constanzom (15).

Instagram

Glumica se proslavila serijom 'Divlja ruža' koja se snimala 1987. godine, a karijera joj je od tada išla samo uzlaznom putanjom. Glumila je u u serijama 'Salomé', 'I bogati plaču' i 'Doña Bárbara', a s teškom dijagnozom raka jajnika suočila se prije tri godine.

"Biram da budem sretna i izađem na ulicu kao borac. Rak ne može odlučivati u moje ime. Voljela bih da to shvate i prihvate sve osobe koje se nalaze u mojoj situaciji. Nema predaje! Odjenite najljepše stvari što imate i živite. Družite se s dragim ljudima, smiješite se i uživajte u sitnicama koje život znače", poručila je slavna glumica prije dvije godine.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Guenaaaaassssss!!!!!!! #smile

Objavu dijeli Edith Gonzalez Lazo (@edithgonzalezmx1)

Gonzalez je 2004. rodila djevojčicu Constanzu, koju je dobila u izvanbračnoj vezi sa senatorom Santiagom Creelom. On je je priznao četiri godine nakon njezina rođenja. 2010. godine glumica se zaručila se za ekonomista Lorenza Laza Margaina koji joj je u svemu bio najveća podrška.

Linker
14. travanj 2024 10:18