IZAZOVI MAJČINSTVA

Slavna pjevačica otkriva zašto su prvi mjeseci roditeljstva za nju bili emocionalni ‘vlak smrti‘

U TV showu Jimmyja Kimmela Katy Perry je prvi put progovorila o porodu i otkrila kako je sa zaručnikom kćeri odabrala ime, koje simbolizira - čistoću, mir i radost.

Američka pjevačica Katy Perry (36) ove godine obilježava dva desetljeća karijere u show businessu, tijekom kojih je prodala 20 milijuna albuma i 125 milijuna singlova, te stekla osobno bogatstvo, čija se vrijednost procjenjuje na 330 milijuna dolara.

Doživjela je brojne uspone, ali i padove, no niti jedno poslovno iskustvo ne može se, kaže, usporediti s izazovima majčinstva.

Lanjskog kolovoza dobila je kćerkicu Daisy Dove u vezi s engleskim glumcem Orlandom Bloomom (44), s kojim se zaručila na Valentinovo 2019.

- Majčinstvo je najbolja odluka koju sam donijela, a Orlando mi je tijekom poroda, te u prvim danima, tjednima i mjesecima bebinog života bio nevjerojatna i korisna podrška. Za vrijeme poroda me držao za ruku i ohrabrivao me, on je bebi prvi promijenio pelenu, nije paničario kad ju je trebalo odjenuti ili okupati... Uostalom on je sve to već prošao sa svojim sinom - izjavila je pjevačica i objasnila kako su kćeri odabrali ime.

Daisy, što na engleskom znači tratinčica za nju je simbol čistoće, Dove (na engleskom golubica) je simbol mira, a sve skupa se odlično slaže s prezimenom Bloom, što na engleskom znači cvat i za mladu majku je simbol radosti.

image
O izazovima majčinstva pjevačica je govorila u showu Jimmyja Kimmela.
BACKGRID UK/PROFIMEDIA

U showu Jimmyja Kimmela otkrila je kako joj je prvih šest tjedana bio period iz noćne more, jer je bila umorna, neispavana i prestrašena za bebino zdravlje, a u tom periodu osjećala je grižnju savjesti svaki put kad bi se od nje odvojila, čak i kada je morala na toalet.

- To je bio takav emocionalni roller coaster (vlak smrti): da ga nisam sama doživjela i da mi je netko drugi o tome pričao, vjerojatno mu ne bih povjerovala - izjavila je glumica.

Njezin zaručnik, pak, koji se proslavio ulogama Legolasa u filmskom serijalu ‘Gospodar prstenova’, te Willa Turnera u filmskom serijalu ‘Pirati s Kariba’ iz svog zasad jedinog braka s australskim supermodelom Mirandom Kerr ima sina Flynna Christophera, koji je 6. siječnja proslavio 10. rođendan.

- Flynn je bio presretan kad sam mu rekao da će dobiti sestricu, jer živi s dvoje mlađe braće koje je njegova majka dobila u drugom braku - izjavio je glumac.

Linker
19. travanj 2024 02:01