Newspictures / Splash News
U 50. GODINI ŽIVOTA

Slavna pjevačica potpuno gola pozirala za magazin Vogue

Kanadska pjevačica posljednjih tjedana privlači pozornost svojim ekstravagantnim kombinacijama, a sada je potpuno gola pozirala za magazin Vogue.

Izazovna fotografija Celine Dion (49) koju je Vogue objavio na svojem Instagram profilu snimljena je u trenutku njezinog presvlačenja između nastupa. Naime, slavna pjevačica trenutačno je na turneji u Francuskoj, a s obzirom na to da se u isto vrijeme odvija i Tjedan visoke mode u Parizu, fotografija je posvećena njezinoj ljubavi prema haute couture kolekcijama. Naime, posljednjih pet godina za svoje je nastupe birala isključivo komade iz ekskluzivnih linija visoke mode. Na pozornici najmanje dva sata, pet ili šest večeri u tjednu nastupa u najluksuznijim kreacijama koje su ručno šivane i ukrašavane, a kakve možemo vidjeti samo na modnim pistama i crvenom tepihu - i to joj ne predstavlja ni najmanji problem iako se često radi o komadima koji su teško nosivi.

Objavu dijeli Vogue (@voguemagazine)

Dosad nije bila poznata po svojem modnom izričaju, ali u posljednje vrijeme primjetno je da je napravila veliki zaokret u stylingu i u kratkom roku je postala zanimljiva i svijetu mode. Njezini većinom neobični modni odabiri uvijek uključuju luksuzne komade poznatih dizajnera, a zna iznenaditi i vrlo ležernm kombinacijama kao što je bila ona nedavna kada je Parizom prošetala u trenirci.

Objavu dijeli Vogue (@voguemagazine)

Linker
17. travanj 2024 11:30