Sloboda uma i srca

Slavna pjevačica priznala da ne zna voli li više seks s muškarcima ili ženama: ‘ Ne znam što sam‘

Američka zvijezda Kesha već je dala naslutiti da nije straight, a zadnjim komentarom o svojoj seksualnosti javno je podržala mjesec ponosa LGBT zajednice.

Nakon što je u četvrtak na Instagramu objavila post u kojem komentira vlastitu seksualnost, više nema dvojbe da je pjevačica Kesha (35) biseksualna. Glazbenica poznata po hitu ‘Praying‘ jasno je napisala da odbija pripadati samo jednoj seksualnoj orijentaciji.

"Nisam gay. Nisam straight. Ne znam što sam. Volim ljude. Za mene to nije pitanje spola, već onoga što odašilje osoba s kojom ste", prokomentirala je pjevačica u njezinoj objavi kojom je LGBT zajednici čestitala mjesec Ponosa.

Keshino priznanje po pitanju seksualnosti naišlo je na veliko odobrenje drugih poznatih i slavnih, a prva joj je palac gore ostavila glumica Bella Thorne.

Ovo nije prvi put kako Kesha javno govori o njezinoj slobodi uma i srca. Još je 2013. izjavila da misli kako je biseksualna, iako je već godinama u vezi s izvjesnim Bradom Ashenfelterom. Par je počeo hodati 2014. i od tada se redovito zajedno pojavljuju na raznim društvenim događanjima. Doduše, pjevačica je više puta naglasila kako je njihova veza otvorenog tipa.

image

Pjevačica s komičarkom Whitney Cummings na nedavnoj filmskoj premijeri.

MATT BARON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Moj dečko zna da sam ja neobuzdanog duha i da mi treba sloboda. Ali i da mu se uvijek vratim i da to što me privlače žene nema veze s njim. Sjećam se da sam ga jednom nazvala na telefon i rekla mu da tu večer nećemo biti zajedno jer sam upoznala jednu slatku curu s kojom želim provesti noć. On mi je na to odgovorio ‘cool baby‘ i sretan sam zbog tebe", ispričala je lani Kesha, koju je njezin dečko nadahnuo i ze neke pjesme, a pojavljuje je i u njezinom spotu za pjesmu ‘Little Bit of Love‘.

Čitajte i: TILDA SWINTON IZNENADILA PRIZNANJEM DA JE ‘QUEER‘: ‘NE VRIJEĐA ME ŠTO ME ZAMJENJUJU S MUŠKARCIMA‘

Linker
16. travanj 2024 08:05