Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Usred Los Angelesa

Slavna pjevačica u šoku: Oca su joj pregazili autom i pobjegli

Otac kantautorice Meghan Trainor, koji joj je velika potpora u pjevačkoj karijeri, u bolnicu je prebačen na vrijeme pa je u stabilnom stanju.

Otac kantautorice Meghan Trainor, koji joj je velika potpora u pjevačkoj karijeri, u bolnicu je prebačen na vrijeme pa je u stabilnom stanju.

Slavna kantautorica Meghan Trainor izvan sebe je od šoka. Naime, na njezinog oca Garyja Trainora je naletio auto kada je prelazio cestu u Los Angelesu, udario ga i pobjegao bez da se uopće osvrnuo kako je starac.

Gary je odmah bio prebačen u obližnju bolnicu, a glasnogovornik pjevačice rekao je da je njezin otac u stabilnom stanju.

08 February 2015 - Los Angeles, California - Meghan Trainor, Gary Trainor. 57th Annual GRAMMY Awards held at the Staples Center. Photo Credit: AdMedia/ADMEDIA_adm_GrammyAwards2015_244/Credit:AdMedia/SIPA/1502090757, Image: 231717117, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: AdMedia / Sipa Press / Profimedia
AdMedia / Sipa Press / Profimedia

Meghan je uvijek govorila kako ju je otac uvijek inspirirao u karijeri jer je i sam glazbenik. Nedavno se iznenada pojavio u britanskom The Voiceu, gdje je Meghan bila dio žirija. U showu je pokazao vještinu na glasoviru te je s Tomom Jonesom, isto jednim od sudaca, izveo pjesmu "Shake Rattle and Roll".

U intervjuu 2018. godine Meghan je rekla da je Gary njezin uzor i da ga uvijek pita za mišljenje o svemu.

S njom se redovito pojavljuje na važnim događanjima i pratnja joj je na crvenom tepihu, a ujedno je bio s njom i na dodjeli Grammyja 2015. godine. "Sa mnom je moja obitelj, a moj tata će sjediti kraj mene i smiješiti se od uha do uha", ponosno je tada rekla Meghan.

London, UNITED KINGDOM  - American singer-songwriter and the judge on 'The Voice',  Meghan Trainor seen leaving BBC Radio Zoe Ball show wearing velvet bathrobe in London.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 500016537, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Iste je godine morala ići na operaciju glasnica te dvije godine kasnije opet je završila na operacijskom stolu. Mislila je kako je njezina karijera gotova:

"Radila sam na tome mukotrpno takoreći cijeli život, ali sam morala otkazivati koncert po koncert najavljen u sklopu turneje. U trenutku kad je došlo do druge operacije, mislila sam u strahu "Ovo je sve što imam, ovo je moj život - ako ne mogu pjevati, ne mogu raditi", rekla je u intervjuu za People.

Linker
03. svibanj 2024 03:22