Profimedia, Backgrid UK
dvije godine nakon zaruka

Slavna tenisačica udala se u Toskani, pogledajte predivnu vjenčanicu!

Caroline Wozniacki, danska tenisačica poljskog podrijetla poznata i kao prva Skandinavka na čelu WTA ljestvice, u Toskani se udala za košarkaša Davida Leea.

Tenisačica Caroline Wozniacki (28) i član NBA momčadi New York Knicksa David Lee (36), vjenčali su se u subotu na raskošnoj ceremoniji u Toskani. Slavlje su upriličili u hotelu Castiglion del Bosco kojeg slavni često biraju upravo za najromantičniji dan u životu. Tamo su svadbu ne tako davno imali i Kate Upton i bejzbolaš Justin Verlander.

Do jutra su mladenci slavili sa svojih 120 gostiju, a jedna od djeveruša bila je slavna kolegica mladenke, američka tenisačica Serena Williams. Sa Serenom je došao i njezin suprug Alexis Ohanian, dok su svoju jednogodišnju kćerkicu ostavili kod kuće u sigurnim rukama. Bili su tu i košarkaške zvijezde Pau Gasol i Harrison Barnes te bivši TV voditelj i sportski komentator Jesse Palmer.

Wozniacki je blistala u elegantnoj i nepretencioznoj haljini koju potpisuje kuća Oscar de la Renta, a na društvenim se mrežama pohvalila samo jednom fotografijom na kojoj pozira sa suprugom dok gledaju vatromet, no uzvanici su otkrili više detalja.

Slavni je par bio zaručen od 2017. godine. Ona je prije ove bila u još jednoj ozbiljnijoj vezi, onoj s golferom Roryjem Mcllroyem s kojim se u četiri godine veze također bila zaručila.

Linker
25. travanj 2024 10:38