zaruke iz snova

Slavni DJ zaprosio djevojku nakon samo pet mjeseci veze, malo tko je znao da su uopće skupa

Britanska voditeljica navodno je tjednima nosila dijamantni prsten, no nitko ga nije primijetio, sve do sad.

Malo tko je znao da je DJ Calvin Harris u vezi s britanskom voditeljicom, DJ-icom i novinarkom Vick Hope, a sada ju je zaprosio nakon samo pet mjeseci veze. Kako piše Female First, prošnja je dogodila u njegovom domu u sunčanoj Španjolskoj.

"Calvin je zaprosio Vick ispod njegovog omiljenog drveta na svojoj farmi Terra Masia na Ibizi. Vick je odmah rekla 'da'. Ludo je zaljubljena u Calvina i ne može biti sretnija", rekao je izvor blizak paru.

image

Vick Hope

ANA M WIGGINS/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Prema tajnom izvoru, Vick je tjednima nosila dijamantni prsten da ga svi mogu vidjeti, no malo tko ga je uopće primijetio. U ponedjeljak su prošetali Londonom, a paparazzi su zabilježili da na njezinom prstenjaku nešto bliješti.

"Vick je ljudima govorila da će se vjenčati na Ibizi. To je za oboje sada stvarno posebno mjesto i tamo žele provesti život zajedno. Njezina mama joj pomaže u planiranju vjenčanja i već sastavljaju popise i rade mood boardove. Za neke je to bio šok jer se dogodilo jako brzo, ali očito je koliko usrećuju jedno drugo", dodao je izvor.

image

Na Vickinom prstu sjajio se dijamantni prsten.

JUSTIN GOFF/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Čitajte i: Politička zvijezda zaručila se za dugogodišnjeg partnera, za njihovu vezu dugo nisu znali ni prijatelji

Šuška se da je voditeljica već upoznala zaručnika sa svojom obitelji u Newcastleu, a neki izvori tvrde da ju je DJ primijetio još dok je imala 19 godina, no ona tada nije htjela ništa s njim. Calvin Harris prije je nje bio u vezi s mnogim poznatim ženama poput Taylor Swift, Rite Ore i Ellie Goulding.

Inače, DJ je prodao svoje dvije vile u Los Angelesu i kupio farmu na Ibizi kako bi uzgajao organsku hranu. Farma ''Terra Masia'' proteže se na 138 hektara, a proizvodi sve - od jaja, preko povrća do vina, a tamo se mogu organizirati i vjenčanja. Čini se da je Harrisu bilo dosta holivudskih reflektora pa se želi skrasiti negdje gdje je mirnije i gdje ga paparazzi ne prate u stopu.

Linker
20. travanj 2024 12:46