Aaron i Sam Taylor- Johnson

Slavni glumac i 23 godine starija redateljica proslavili desetu godišnjicu braka i obnovili zavjete

Zaljubili su se kada je on imao 19 godina na snimanju njezinog redateljskog prvijenca o Johnu Lennonu i iako mlad, on je bio taj koji je napravio prvi korak - nakon završetka snimanja koje je proteklo u strogo profesionalnom odnosu, kazao joj je: "Ti ćeš biti moja žena".

Mnogi su se kladili da njihova veza neće uspjeti, ali britanski glumac Aaron Taylor- Johnson (32) i njegova supruga, redateljica i fotografkinja Sam Taylor - Johnson (55) - demantirali su nevjerne Tome. Par je proslavio desetu godišnjicu braka i zaljubljeni su jednako kao i na početku veze.

Upoznali su se na snimanju filma ''Nowhere Boy'' o Johnu Lennonu u kojem je on tumačio slavnog glazbenika, a njoj je to bio redateljski prvijenac. Tada je glumac imao samo 19 godina, a ona 42, no unatoč velikoj razlici u godinama, dogodila im se ljubav na prvi pogled. Zaruke su objavili na londonskoj premijeri filma 2009., vjenčali su se tri godine kasnije i od onda nose oba prezimena.

image

Obitelj živi u Los Angelesu, a slobodno vrijeme provode na plažama u Malibuu

ABILITY FILMS /SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Par koji živi u Los Angelesu dobio je dvije kćeri, a fotografkinja i redateljica iz bivšeg braka ima još dvije djevojčice. Aaron Taylor- Johnson počeo je glumiti još kao dječak, a uloga mladog Johna Lennona lansirala ga je u sam vrh glumačke profesije. Glumio je Bena u trileru ''Savage'' Olivera Stona, igrao je Grofa Vronskog u filmskoj adaptaciji Ane Karenjine, za ulogu psihopate Raya Marcusa u trileru Toma Forda ''Nocturnal Animals'', osvojio je nagradu Zlatni globus za najboljeg sporednog glumca i bio je nominiran za nagradu BAFTA… Igrao je u filmskom serijalu ''Osvetnici'', špijunskom filmu ''Tenet'', a 15. srpnja u kina stiže film ''Bullet Train'' u kojem glumi uz Brada Pitta.

image

Akcijski film Bullet Train s Aaronom i Bradom Pittom uskoro stiže u kina

LANDMARK MEDIA/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

A cijela njegova izuzetno uspješna karijera, nije nište prema onoj osobnoj koju je ostvario sa Sam. Prošle godine u razgovoru za Harper's Bazaar rekao je kako se i danas točno sjeća kako je Sam izgledala i što je nosila na audiciji.

"Sjećam se toga vrlo, vrlo jasno. Znam točno što je nosila. Bijelu košulju koju još uvijek ima i koju baš volim. Definitivno mi je promijenila život, iako ne na način na koji sam očekivao."

Nekoliko puta progovorio je i o njihovoj razlici u godinama.

''Kada sam upoznao Sam, već sam živio život koji je bio daleko bogatiji od života većine mojih vršnjaka i nisam se mogao povezati ni s kim od njih. A s njom sam odmah osjetio da smo na istoj valnoj duljini."

image

Nepomućena ljubav traje 13 godina

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Hoće li mu bivša manekenka uzeti bogatstvo? Četvrti razvod medijskog mogula mogao bi koštati - milijarde!

A njegova supruga također se prisjetila njihovog početka. Rekla je kako su kliknuli na prvu, da je bila oduševljena tim mladićem koji je na audiciju došao potpuno spreman i samouvjerena, ali da se tijekom snimanja nisu upuštali u vezu.

''Čim je snimanje završilo rekao mi je - Ja ću te oženiti. Iako do tada nismo bili niti na jednom spoju, niti smo se poljubili. I točno godinu dana nakon završetka snimanja kleknuo je i zaprosio me''

Tako zajedno i sretno kroz život plove punih trinaest godina, od kojih deset u braku, a koliko su sretni govori i objava Aarona Taylora- Johnsona na Instagramu uz fotografiju na kojoj se vidi kako izlaze iz crkve.

''Jučer je bio najljepši mogući dan, ljetni solsticij i naša deseta obljetnica braka. Obnovili smo zavjete i potvrdili ljubav pred obitelji i najbližim i najdražim prijateljima. Bilo je to pravo slavlje ljubavi i sreće. Sammy ti si moja ljubav, moj život, moja srodna duša, moja žena, cijeli moj svijet. ''

Linker
25. travanj 2024 12:19