Getty Images
Gdje mu je kraj

Slavni glumac s trećom ženom čeka treće dijete

U lipnju se šuškalo da se poznatom glumcu koji je u filmskim komedijama često stajao uz bok Jennifer Aniston, Kate Hudson i Julije Roberts, dobio poziv da se odazove na test očinstva... Ovih je dana poznat ishod.

Zvijezda filma 'Marley & Me', Owen Wilson, s trećom ženom čeka treće dijete. S prve dvije nije se niti pokušao skrasiti.

S prvom partnericom, malo poznatom službenicom u zračnoj kompaniji, Jade Duell, prekinuo je vezu pet mjeseci nakon što im se rodio sin Ford (7).

Tri godine kasnije trudna je s njim ostala njegova osobna trenerica koja je tada bila udana za drugoga. Ni ta veza nije trajala - Caroline Lindqvist samo je izjavila da su odlučili imati dijete zajedno iako nisu, niti planiraju biti u vezi. Njihov Finn danas ima četiri godine.

I sada je, u lipnju ove godine, Owen Wilson pozvan na test očinstva, nakon čega se utvrdilo da je on doista otac djeteta na putu. Sretnica koja s njim čeka bebu je poduzetnica Varunie Vonsvirates, koja nosi djevojčicu. Na društvenim se mrežama pohvalila da imaju i ime - Lyla, kao i da beba stiže već za tri mjeseca.

From L to R: Owen Wilson as
U filmu ‘Čudo’ s Owenom Wilsonom, Jacobom Tremblayem i Julijom Roberts

Owen Wilson dressed in light blue for his new premiere with costar Jennifer Aniston, for She\'s Funny That Way, held at Harmony Gold, in West Hollywood, on Wednesday, August 19, 2015 X17online.com
Jack-Rs-Nichole/X17online.com

Linker
19. travanj 2024 07:38