Takve krađe sve su češće

Slavnom glumcu pokrali gume i felge sa skupocjenog Tesle, sad se mora voziti biciklom

Kako tvrdi policija, krađe na skupocjenim automobilima nisu rijetka pojava u luksuznom gradiću Santa Monica, gdje kuće bez garaža uz obalu oceana ima holivudska elita

Američki glumac Owen Wilson jedan je od brojnih slavnih i onih manje slavnih koji obožavaju skupocjene električne automobile Tesla. Sada mu za njegovu jurilicu trebaju nove gume i felge jer ih je netko ukrao ispred njegove kuće u Santa Monici.

Vješti lopov uspio je skinuti sva četiri kotača i nestati pod okriljem noći ostavivši Wilsonovog metalnog ljubimca na – podu. Policija koja je došla na uviđaj kazala je kako se zapravo radi o minimalnom trošku od četiri tisuće dolara te komentirala da su takve krađe sve češće u luksuznom kvartu gdje glumac živi.

Provjerit će nadzorne kamere s okolnih vila no malo tko se nada da će lopovu ući u trag.

image

Dok ne nabavi glume i felge, Owen Wilson do daljnjega će se voziti na biciklu

DAVID BUCHAN/PACIFIC COAST NEWS/PROFIMEDIA

U svakom slučaju glumac će ubuduće svom Tesli morati osigurati čuvani parking ili garažu, a dok ne nabavi nove gume vozit će se na biciklu. Ova nezgoda dogodila mu se nakon povratka iz Pariza gdje je uživao u vrhunskom tenisu na Roland Garrosu. Glumcu je bicikl ionako omiljeno prijevozno sredstvo, a od nedavno se okušao i na koturaljkama.

Glumac specijaliziran za romantične komedije, posljednju ''Ti si taj'' snimio je s Jennifer Lopez, upravo snima kompjuterski animiranu seriju ''Cars on the Road'' za Disney kanal, o antropomorfnim autima koja govore.

Sigurno si je pomislio kada bi bar njegov Tesla mogao progovoriti tko ga je ostavio bez kotača.

Linker
24. travanj 2024 16:22