ljubav je to

Slavnom glumcu stigla prinova: Najveća radost stigla je u neizvjesno vrijeme

Domaći glumac Jan Kerekeš i supruga Vika postali su roditelji djevojčice Une. Sretnu vijest na svom je Facebook profilu podijelio 33-godišnji glumac uz emotivni status posvećen njegovim ljubavima.

"Ovo je moja ljubav. Zove se Vika. U vrijeme kad se ne smijemo držati za ruke, zagrliti se, poljubiti. U vrijeme kad se bojimo disati, živjeti. U vrijeme kad se prividno zdravi ljudi smiju bolesnima i raduju tuđoj nesreći, tuđoj boli. U vrijeme kad svatko može vrijeđati svakoga, pljuvati i ranjavati, a istovremeno se skrivati iza lažnog imena jer svoje nema, niti je ikad imao. U vrijeme kad pucaju srca koja više nikad nećemo moći spojiti, jer ne znamo od kuda početi. U vrijeme kad ne možemo biti jedni uz druge jer je to protuzakonito. Upravo u to vrijeme, moja ljubav je na svijet donijela božanstvenu malu djevojčicu Unu. Moja ljubav je rodila novu ljubav. Još veću nego što sam mislio da moguće. Spasila me. Promijenila me u trenutku. Zauvijek. Ljubavi moja, zahvalan sam ti i bit ću ti zahvalan do kraja života. Unu još ne poznajem. Upoznat ću ju za nekoliko dana. Ne znam što ću tada osjećati, ali ono što znam je da nema toga što će me zaustaviti da vas zagrlim i poljubim. Volim vas', napisao je glumac Jan Kerekeš emotivno ispod fotografije supruge Vike ne skrivajući sreću.

image
Poznati hrvatski glumac Jan Kerekeš održao je prosvjed na Trgu kralja Tomislava jer je Kerekesh teatar iz županijskog proračuna sufinanciran s 3000 kuna. Kerekes je podjelio zaštitne maske i dezinficijense u vrijednosti 3000 kuna.
ZELJKO HAJDINJAK/CROPIX CROPIX




Na poseban način glumcu su čestitali u njegovom teatru i s ponosom napisali da je djed Ljubomir Kerekeš koji je režirao predstavu koju su napravili puno ranije i koji je predvidio radosnu vijest.

U komentarima su se zaredale čestitke, a paru koji je već zajedno 14 godina ovo drugo dijete. Jan i Vika vjenčali su se prije tri godine nakon devet godina veze, a vjenčanje se održalo u Varaždinu.

"Moram priznati da sam bio jako uzbuđen, hvala Viki što ima povjerenja u mene i što je tu ulogu dodijelila baš meni. Mi smo jako jednostavni i veseli, takvi ćemo sigurno i ostati. Život nosi svoje, pa neka nosi i nas. Volimo se, poštujemo se i znamo da je pred nama sve samo najbolje", rekao je Jan nakon vjenčanja u gradskoj vijećnici.

Linker
24. travanj 2024 10:01