Profimedia, SIPA USA
otišao je prerano

Slomljena srca kolega i prijatelja: 'Najdraži Luke, pamtit ću zauvijek naše trenutke...'

Vijest o smrti Luka Perryja potresla je filmski svijet i zavila Hollywood u crno. Njegovi kolege i poznanici preko društvenih mreža opraštaju se od prerano preminulog glumca.

Prošle srijede završio je u bolnici zbog moždanog udara od kojeg se nažalost nije oporavio. Popularni glumac čija je smrt svima teško pala preminuo je u bolnici u Los Angelesu uz svoje najbliže. Lukea Perryja pamtimo po ulozi Dylana McKaya u seriji koja ga je proslavila, 'Beverly Hills, 90210', a njegova posljednja uloga bila je u seriji 'Riverdale', no ono po čemu ga pamte oni koji su ga poznavali je dobro srce i prizemljenost unatoč slavi koja je bila na vrhuncu u 90-im godinama.

'U šoku sam i slomljenog srca zbog gubitka dragog prijatelja. S Lukeom dijelim toliko uspomena koje mi uvijek izvuku osmijeh na lice i koje će ostati u mom srcu zauvijek', rekla je glumica Shannen Doherty za People.

Profimedia, SIPA USA

Društvene mreže prepune su tužnih posveta i objava kojima se kolege opraštaju od preminulog glumca. Izvršni producent serije ' Riverdale', Roberto Aguirre-Sacasa također se porukom oprostio od njega, kao i Leonardo DiCaprio, Morgan Freeman i brojni drugi.

'Najdraži Luke, uvijek ću pamtiti trenutke koje smo zajedno proveli u ovih 30 godina. Neka tvoje putovanje prema naprijed bude okruženo dobrim dušama koje su otišle prije tebe. Bože, molim te, udijeli mu mjesto pored sebe, zaslužio je', napisao je njegov kolega iz serije i prijatelj Ian Ziering.

'Luke Perry, jedna od najboljih osoba koje sam poznavala, iako nisam imala priliku zaista ga upoznati. Srce mi se slama zbog njegove obitelji i prijatelja', napisala je na Instagramu glumica Selma Blair.

'Moje srednjoškolsko iskustvo obilježeno je Brendom i Dylanom. Sada moram držati ruku svoje drage Shannen Doherty dok oplakuje svojeg prijatelja. Nije se ovako trebalo dogoditi', napisala je Sarah Michell Geller uz fotografiju iz kultne serije.

'Srce mi se slomljeno, nedostajat ćeš. Svu ljubav šaljem tvojoj obitelji', objava je koju je na Twitteru napisala američka glumica i pjevačica Molly Ringwald.

'Teška srca i duboko ožalošćena. Još uvijek sam u šoku i bez riječi. Bio je pravi gospodin, nedostajat će svima, milijunima ljudi koji su ga voljeli. Počivaj u miru dragi Luke, tvoje vrijeme ovdje trajalo je prekratko', napisala je glumica Christine Elise McCarthy.

Linker
19. travanj 2024 06:44