Profimedia, Backgrid UK
NAKON SEDAM GODINA

Službeno je gotovo: Pjevačica predala zahtjev za razvod, kreće borba za milijune

Britanska pjevačica Adele i službeno je odustala od svojeg braka sa Simonom Koneckijem. Predala je zahtjev za razvod, a je li proces rastanka ubrzala nova ljubav nije otkrivala.

Pjevačica Adele predala je papire za razvod od 45-godišnjeg supruga, potvrdio je People. Na taj se potez 31-godišnja glazbenica odlučila pet mjeseci nakon što su objavili da se rastaju nakon sedam zajedničkih godina, a ostat će u dobrim odnosima jer imaju 6-godišnjeg sina Angela.

Nekoliko tjedana nakon što su je fotografi uhvatili bez vjenčanog prstena, njezin je glasnogovornik objavio izjavu u kojem potvrđuje prekid u travnju ove godine.

02 JAN 2012 - MIAMI  - USA
***EXCLUSIVE PICTURES - STRICTLY NOT AVAILABLE FOR WEB / TV USE***
***GERMAN CLIENTS PLEASE CONTACT ISABELLE ON 07951 332 817 OR ISABELLE@XPOSUREPHOTOS.COM IF INTERESTED AS EXCLUSIVE***
BRITISH SINGER AND MULTI GRAMMY WINNER ADELE SEEN LOOKING VERY MUCH IN LOVE AS SHE'S PICTURED WITH NEW BOYFRIEND SIMON KONECKI WHO IS THE FOUNDER OF  LIFE WATERÉTHE LOVED UP COUPLE ARE SEEN GOING FOR AN AIRBOAT RIDE IN THE EVERGLADES NATIONAL PARK IN MIAMI., Image: 112187698, License: Rights-managed, Restrictions: ***EXCLUSIVE PICTURES - STRICTLY NOT AVAILABLE FOR WEB / TV USE***
*GERMAN CLIENTS, PLEASE CALL TO AGREE FEE PRIOR TO PUBLICATION*
*UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE 020 7377 2770 & +1 310 562 7073*, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK

- Adele i njezin partner su se rastali. Ostat će posvećeni svojem sinu te mole za privatnost - stajalo je kratko u izjavi. Pjevačica Adele i njezin suprug razišli su se zapravo još prije Božića prošle godine, ali su gotovo pola godine to uspješno skrivali.

S njezinim zahtjevom za razvod sada dolazi na red određivanje skrbništva, ali i podjela imovine u čemu bi Adele mogla ostati kraćih rukava. Naime, Konecki nije potpisao predbračni ugovor kada su se vjenčali 2011. godine, a zahtjev je predan u Kaliforniji te bi on mogao dobiti polovicu njezinih primanja. A ona nisu mala.

U svibnju prošle godine Adele se našla na listi bogatih Sunday Timesa gdje je bila najbogatija na popisu mlađih od 30 sa 182 milijuna dolara. S druge strane, on ima svoju tvrtku Life Water te vodi Mammoth Water Resources. Ipak, njegovo trenutačno bogatstvo nije poznato, iako neki mediji pišu da ima oko jedan milijun dolara u banci.

I dok je ona ipak nešto bogatija od njega, ljubavi im nije presudila razlika u primanjima, već česta putovanja zbog posla i njezino "otkrivanje" novog društvenog kruga u Los Angelesu i New Yorku. Adele je tako u travnju viđena u noćnom izlasku s Jennifer Lawrence u New Yorku, a dobra je prijateljica i s glumicom Emmom Stone i komičarkom Amy Schumer koje žive u Los Angelesu.

- Par je imao nekonvencionalan odnos, ali na kraju svega – gotovo kao i da nisu bili zajedno – otkrili su njihovi prijatelji. Jedan od razloga za nesuglasice bilo je i njegovo preziranje showbiza i odlazaka na velika događanja, dok je Adele, za koju sad mnogi sumnjaju da radi na novom albumu, obožavala biti u društvu svojih slavnih prijatelja, koji su joj najveća podrška. A podršku je potražila i na aplikaciji Raya, ekskluzivnoj aplikaciji za upoznavanje novih ljubavnih partnera kojoj pristup imaju glumci s holivudske A liste, pop-zvijezde i uspješni pojedinci iz kreativnih profesija s najmanje 5000 sljedbenika na Instagramu. Čini se da dobitnica petnaest Grammyja već neko vrijeme širi svoj društveni krug preko te aplikacije, a nedugo prije svojeg 31. rođendana, koji je proslavila u svibnju, je uhvaćena i kako se ljubi s drugim bradatim muškarcem koji je neodoljivo nalikovao na njezinog bivšeg.

I dok su mnogi mislili kako je njihov razvod potpuno neočekivan, par je prolazio kroz trzavice: 2014. se Simon iselio iz njihovog stana, a godinu dana nakon, kada su se pomirili, na ulici su uhvaćeni u svađi. Ipak, još krajem prošle godine je Adele govorila kako bi voljela da Simon i ona imaju još jedno dijete.

Nakon vijesti o rastanku brojni njezini obožavatelji ponadali su se kako bi Adele to moglo inspirirati da završi svoj četvrti album jer je poznata po pjesmama u kojima je opjevala svoje prekide i na njima zaradila milijune. Svoj posljednji album, naziva „25”, objavila je 2015., postao je broj 1 u 32 zemlje, jedan je od najprodavanijih albuma na svijetu, a za njega je dobila nekoliko Grammyja i BRIT nagrada. Možda nakon razvoda ponovi taj uspjeh!

Singer Adele appears backstage with her awards for Album Of The Year and Best Pop Vocal Album for
Profimedia, UPI
Na dodjeli Grammyja 2017. godine

Linker
19. travanj 2024 03:22